24.9.08

Σε έχω ικανή

Father bless me for I sin daily and I like it.

1. Σκουπίζεις τα παπούτσια σου στο πατάκι του γείτονα. (έχει οικιακή βοηθό)
2. Ποτέ δεν λες σε κανέναν συγγενή σου πότε είσαι άρρωστη, παρά μόνο το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία όταν σκας από υγεία για να αποφύγεις τραπέζια και άλλα τέτοια semi-formal γλυκανάλατα. (θα εντυπωσιαστείς από το πόσο μοιάζει το hang-over με τροφική δηλητηρίαση)
3. Έχεις βαφτίσει το SNICKERS = πορτοκάλι και την MARS = μήλο. Στην ερώτηση "Τρως φρούτα;" απαντάς τίμια "Κάθε μέρα, πρωί και βράδυ συνήθως.."
4. Όταν σου λεν "Αδυνάτισες" ΠΑΝΤΑ απαντάς "Τώρα; Τώρα πάχυνα!" (Μπούρδες, όντως αδυνάτισες)
5. Εκφέρεις άποψη για βιβλία ή ταινίες που βαρέθηκες και τα παράτησες ούτε καν στην μέση, τεκμηριώνοντάς την με ένα highlight που σου έκανε εντύπωση. (Συπτωματικά το μόνο που διάβασες/είδες).
6. 'Εχεις βάλει επίτηδες υπερβολικά πολύ σκόρδο και κρεμμύδι τελευταία στιγμή στο φαγητό όταν σου είπε ο καλός σου ότι έρχεται ο "αγαπημένος" σου φίλος του. (Απέτυχες βέβαια, γιατί του άρεσε και το χλαπάκιασε) 
7. Έχεις βγάλει SPAM αρκετούς καλούς φίλους στο mailbox σου που νομίζουν ότι τα 3.124 ανέκδοτα που στέλνουν είναι άξια ανάγνωσης. (Αλλά τους αγαπάς, τι να κάνεις..)
8.  Βρίσκεις πλέον τις ειδήσεις του STAR με τις cartoon κότες πιο fun από τις λαϊκοselling λεζάντες του MEGA για σοβαρά θέματα τύπου "Έγινε της μονής!". Οπότε βλέπεις STAR. Μόνιμα.
9. Στην ταινία "Plein Soleil" με τον Alain Dellon σε πήρε λίγο ο ύπνος μες τον κινηματογράφο. (Δεν είχε καμία σχέση με το βιβλίο, για αυτό..)
10. Έχεις κλωτσήσει (γερά) γκόμενο που κοιμόταν δίπλα σου επειδή ροχάλισε και έκανες μετά ότι κοιμόσουν όταν ξύπνησε αλαφιασμένος.

5 σχόλια:

Stratos Bacalis είπε...

Και εγώ ροχαλίζω ε? Κανόνισε... Να τον κλοτσήσεις (και μετά χωρίσεις) αν το κάνει στο σινεμά (βλέποντας θρίλερ) και μετά σου λέει βγαίνοντας "Ωραίος ο Ντε Νίρο" όταν έπαιζε ο Πατσίνο, ε ναι, τότε ναι!

DRAMA QUEEN είπε...

Θα σε βάλω σε άλλο δωμάτιο και θα κλείσουμε τις πόρτες. It's simple... ;)

Ανώνυμος είπε...

αμαρτια εξομολογουμενη, ουκ εστι αμαρτια;)

ενας "αγιος" ανθρωπος

JD είπε...

Λιγα με το ροχαλητο!δεν υπαρχει λυση.....ή μάλλον υπάρχει κλωτσας και εσύ και κάνεις ότι κοιμάσαι και βλέπεις στον ύπνο σου ότι είσαι ο Ροναλτο (επίσης κάφρος!)

DRAMA QUEEN είπε...

@JD

Το χοντραίνεις! :P
Κοιμάμαι σαν πουλάκι, ήσυχο και στην γωνιά μου. Κανένας δεν θα τολμούσε να κλωτσήσει ένα τόσο αθώο πλασματάκι (αυτη είμαι εγώ). Αλλά αν το έκανε - λέμε ΑΝ - σιγά σιγά στον ύπνο του και καταλάθος θα έπεφτε στο παρκέ! ΟΥΠΣ!
("Μωρό μου είσαι καλά; ΠΩΣ βρέθηκες εκεί; Με ξύπνησε το ΓΚΟΥΠ (το κεφάλι σου που έσκασε το πάτωμα σαν καρπούζι!)")
Πέρα από την πλάκα όντως δεν φταίει αυτός που ροχαλίζει.