30.9.08

I AM Α MILLION DIFFERENT PEOPLE FROM ONE DAY TO THE NEXT

Ξυπνάς ένα πρωί

και είσαι σε άλλο σπίτι
σε άλλη πόλη
σε άλλη δουλειά
και είναι κάποιος άλλος που κοιμάται δίπλα σου.

Δεν είναι όνειρο, ούτε εφιάλτης. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα. Δική σου επιλογή ήταν όλα, ή μήπως αναγκάστηκες να πάρεις αυτές τις αποφάσεις; Δεν σου λείπει το πριν, αλλά δεν μπορείς να συνηθίσεις και το τώρα. Όλα είναι δικά σου, αλλά τελικά τίποτα δεν σου ανήκει. Έχεις τάσεις φυγής αλλά αυτοεξορίζεσαι εκεί που νιώθεις πατρίδα. Αυτά που νόμισες πως θα σου κρατούσαν το ενδιαφέρον, τελικά γίναν ρουτίνα. 

Όλα αυτά είναι οι πρώτες ερωτήσεις που σου κάνει κάποιος μετά το όνομα σου,(αυτό τουλάχιστον έμεινε ίδιο), για να γνωρίσει εσένα. 
Αλλά δεν θες να απαντήσεις γιατί αυτά δεν κάνουν εσένα. Είναι άλλα που φτιάξαν αυτό που βλέπει απέναντι του. Προτιμάς να του πεις μια αλληγορική ιστορία από τον Μικρό Πρίγκηπα. 'Iσως έτσι καταλάβει περισσότερα για σένα. 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μωρή... Με παρακολουθείς..?! Χα χα... Αυτές θα ήταν οι σκέψεις και οι "κινήσεις" ενός προβληματικού ανθρώπου... Ναι, καλά ακούς... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ...!! Και θα σου πω γιατί... Γιατί κάποιος που δεν ξέρει (διαρκώς και σε βάθος χρόνου) τι θέλει από τη ζωή και δεν είναι σίγουρος ποτέ και για τίποτα είναι προβληματικός... Αναισθησία και προσαρμοστικότητα είναι αυτά που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις στον 21ο αιώνα... Όσο για το τελευταίο δεν το κατάλαβα... Εξήγησε μου σε παρακαλώ... Ποιός σου κάνει αυτές τις ερωτήσεις και γιατί..?!

DRAMA QUEEN είπε...

Dear!!! You got it all wrong. Είναι οι άπειρες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Κάθε αλλαγή είναι κάτι "καλό" σε βάθος χρόνου γιατί σημαίνει ΖΩΗ, ΕΞΕΛΙΞΗ.
Μπορεί να μην φτάσω ποτέ στον ήλιο, αλλά τουλάχιστον θα πω ότι προσπάθησα. :)

Όσοι βαριούνται να διαβάσουν το CV μου! :P