6.4.09

Fast forward please before I make a drama out of it!

Τό ΄χω ξαναπεί πως το blogging το άρχισα για ψυχοθεραπεία. Και όντως ξαλαφρώνω κάθε φορά που γράφω και δεν με βαραίνει πια.

Όταν γεννήθηκα, δεν έκλαψα. Δεν έβγαλα κιχ. Ο γιατρός καθησύχασε την μαμά μου πως όλα είναι ΟΚ. Και όντως φάνηκε όταν πείνασα, γιατί με το κλάμα μου απαίτησα για την τροφή μου.

Δεν μίλησα ούτε στο 1 ούτε στα 2 μου. Στα 3 μου με έστειλαν στο παιδικό και όταν πήγε να με πάρει η μαμά μου άκουσε τις νηπιαγωγούς να λένε "Κρίμα τόσο όμορφο κοριτσάκι και να είναι καθυστερημένο." Αλλά δεν ανησύχησε και όντως μια μέρα που είχαμε κόσμο στο σπίτι ανέβηκα σε μια καρέκλα και άρχισα να με δόξα και τιμή τους λέω το τραγουδάκι μου μας μάθαιναν στα νήπια.
Στα 5 αρρώστησα άσχημα. Πολύ. Θυμάμαι να τρέχουμε σε παιδίατρους σε άλλες πόλεις. Τελικά ήμουν απλά αλλεργική στην αντιβίωση που μου δίναν και ήταν όλα ΟΚ. Το πρόβλημα έγινε οξύτερο γύρω στα 11 με ρινίτιδες και αλλεργίες στα μάτια. Εξετάσεις, τσιμπίματα και άλλοι γιατροί. Ποτέ δεν πήρα τα χάπια και όσο περνούσαν τα χρόνια με ενοχλούσαν όλο και λιγότερο. Σήμερα παίρνω το πρώτο λουλούδι της άνοιξης και το βάζω σχεδόν μέσα στην μύτη μου χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στα 14 έπαθα μια βαριά κρίση δύσπνοιας στο σχολείο που πίστεψαν ότι είναι βαρύ άσθμα. Πανεπιστημιακοί γιατροί, νοσοκομειακή παρακολούθηση λόγω βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού με τα πνευμόνια μας. Στο τέλος κατάλαβαν πως είχα μια απλή φαρυγγίτιδα και τίποτα το μόνιμο. Μου κάναν πιο πολλές ακτινογραφίες θώρακα από ότι ίσως είχα βγει φωτογραφίες μέχρι τότε. Καπνίζω από τα 16 σαν την τρελή. Μια φορά τον χρόνο αρρωσταίνω και αν.
Στο σχολείο πάλι ένα διάλλειμμα μούδιασε το δεξί μου χερί. ΟΛΟ. Ακολούθησε μια ημικρανία που κράτησε 3 μέρες χωρίς να περνάει με χάπια, ενέσεις και όλα τα γιατροσόφια. Το ξανάπαθα. Στο άσπρο δωμάτιο του εγκεφαλογραφήματος με έπιασε ασφυξία και ζήτησα να βγω. Η γιατρός μου είπε να κάνω υπομονή. Ο πονοκέφαλος μου φάνηκε ένα τίποτα μπροστά πλάκωμα που ένιωθα και αυτό με έκανε να βάλω τα κλάμματα που δεν έβαζα τόσες μέρες από τον πόνο. Ήταν απλώς μια επιμηκειμένη υπερκόπωση. Πλέον όταν με πιάνει πίνω αλκοόλ και περνάει αμέσως.
Έπαθα και άλλα που κάθε φορά με ενοχλούσε πιο πολύ η νοσοκομειακή κατάσταση και οι εξετάσεις που ήταν πολύ πιο άσχημες από αυτό που είχα. Και στο τέλος περνούσε.

Έτσι λοιπόν θα περάσουν και οι επόμενες εβδομάδες. Δεν φημίζομαι για την υπομονή μου. Είναι απλά εξετάσεις. Ελάχιστες κι όλας. Γιατί δεν έχω τίποτα το σοβαρό. Και στο τέλος θα περάσει. Απλά δεν θέλω να ξαναβάλω λευκή ρόμπα.

I AM SUCH A DRAMA QUEEN!

15 σχόλια:

mamma είπε...

Καλημέρα μικρή μου.
Σκληρό καρύδι άμα τη εμφανίσει σου σε τούτον τον μάταιο κόσμο, ε;

Γρήγορα περαστικά σου εύχομαι

JD είπε...

Περαστικα ορε! ειμαι σιγουρος οτι δε θα εχεις τπτ!!
Αμα θες ανταλλαζω ακτινογραφιες...πρεπει να εχω 293842 αφου μικρος ειχα χομπυ να σπαω τα ακρα μου,τη μυτη μου,δαχτυλα, 2(δυο) φορες τα πλευρα μου ...
Μαλλον απο την πολυ ακτινοβολια θα κλ@νω και θα αναβουν οι λαμπες!

Και παλι περαστικα!θα τα πουμε συντομα!

TeddyBoy είπε...

Τελικά το αλκοόλ είναι το καλύτερο φάρμακο. Θυμάμαι μια φορά που είχα 39 πυρετό και δεν έπεφτε με τίποτα..
και "έπρεπε" να βγω οπωσδήποτε ;)

Τελικά βγήκα, ήπια 7 metaxa (που είναι και καλό για το κρύωμα) και την άλλη μέρα ήμουνα περδίκι!

Σοφία είπε...

Ααααχ ούτε κι εγώ τις χωνεύω τις εξετάσεις! Εύχομαι να είναι ανώδυνες και περαστικές. Φιλιά πολλά.

Stratos Bacalis είπε...

Περαστικά! Πολλά φιλιά!

indictos είπε...

Περαστικά. Μην μασάς λέμε.
:-)

Kostas L.A. είπε...

αλκοολ και τσιγαρο ειναι το καλυτερο φαρμακο για καταστασεις εκτακτου αναγκης..τι πονοκεφαλοι,τι φαρυγγιτιδες,τι συναχια,πυρετος..ολα μου περνουσαν μονο με τσιγαρο και μερικα τσιπουρα!!

anyway,κοιτα να ξεμπερδευεις γρηγορα με τις εξετασεις,αφου το ξερεις πως ετσι κι αλλιως δε θα εχεις τιποτα παλι!!

Περαστικα σου καλη μου Queen!!

dominic είπε...

exw thn entypwshh glukeia mou oti exeis pesei sthn marmita me to magiko filtro apo mikrh...opote ta ksepernas ola...etsi kai twra tha drasei to magiko filtro!!!

Perastika glykeia mou....!!:)

mahler76 είπε...

περαστικά!!!

Ανώνυμος είπε...

περαστικούλια σου! :)
Θα συμφωνήσω με mamma, πολύ σκληρό καρύδι είσαι δικιά μου! Εγώ αν τα είχα πάθει όλα αυτά θα με τρέχανε σε ψυχολόγους τώρα! :)))

τα φιλιά μου!

υγ. κ όταν γίνεις καλά... πέρνα μια βόλτα απ' το μπλογκ μου γτ είσαι καλεσμένη σε παιχνιδάκι :)

DRAMA QUEEN είπε...

@mamma
:) Πότε θα "γυρίσεις";
Μας έλειψες..

Ευχαριστώ! ;)

@JD
Χαχαχαχαχαχχαχαχα!!!
Ρε συ, δεν υπάρχεις!
:D
Ερώτηση: Έχεις παρατηρήσει πως πάντα σε όλα τα νοσοκομεία βάζουν πάνχοντρες πρώην Σταζίτισσες νοσοκόμες στις ακτινογραφίες;

@TeddyBoy
Δια πάσαν νόσον και ασθένεια, πάντα. Το συγκεκριμένο το καταναλώσαμε φοιτήτριες μια φορά που είχε χτυπήσει -6 εκείνο το βράδυ αλλά έπρεπε να βγούμε και βγήκαμε με σορτσάκια και κοντές γούνες και ιδρώναμε.
Ούτε βήχας την επόμενη!

@Σοφία
Με νιώθεις! :)

@Στράτος
Εσένα σε κάνω και μια αγκαλιά, ξέρεις γιατί! ;)

DRAMA QUEEN είπε...

@indictos
Ναι, ναι, ΝΑΙ!!! :)
i got the power!

@Kώστα
Ε, ναααι!!!!
Ομοιοπαθητική λέγεται. :P
Τσίπουρο λατρεία! ;)

@dominic
Χαχαχαχαχαχαχα!!
Σε πιστεύω...

Τα φιλιά μου!

@mahler
Σε ευχαριστώ, καλέ μου!!! :)

@atithasopneyma
Χαχαχαχχαχαχα!!!
Λοιπόν έχω βρίσει γιατρό που γελούσε ενώ είχα πάθει διάσειση και γενικά "εξωτερικευόμουν". Έτσι την γλίτωσα! ;)
Θα το κάνω από τώρα για να κρατάω το μυαλό μου απασχολημένο!

Τα φιλιά μου γλυκειά μου!

DRAMA QUEEN είπε...

Βασικά σας ευχαριστώ όλους. Αυτές τις μέρες πήρα πολύ δυναμη από τους κολλητούς μου, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έπαιρνα πολύ περισσότερη από τους bloggοφίλους μου!

:)

Όντως η blog-ψυχοθεραπεία πιάνει και τώρα είναι πολύ πολύ μικρό. ;)

JD είπε...

DQ εγω εχω member card στο ΚΑΤ και εχω πεσει και σε δυο (2) πολυ καλες περιπτωσεις νοσοκομας!! (μονο που η μια πηγαμε για ποτο και επινε τον αγλαιουρα!!)

DRAMA QUEEN είπε...

@jd
LOL και πάλι LOL!
Ρε αθεόφοβε!

Mου θύμισες την κολλητή μου που πριν από εγχείρηση ο γιατρός της έλεγε "Που βγαίνεις;" και καταλήξαν ότι βγαίναν στα ίδια μαγαζιά. Ευτυχώς δεν τον έχουμε πετύχει έξω!