17.7.11

Τα ζώδια για το καλοκαίρι του 2011

Κριός
Ότι και να λες, ότι και να κάνεις, απλά δεν σε πιστεύουμε, γιατί αυτό το καλοκαίρι θέλεις να ερωτευτείς. Και αν όχι, να πάρετε τα παπάκια με τους φίλους τους 17χρονους και να κάνετε το γύρο του νησιού, κάτι πολύ εφηβικό in any case. Κανόνισε από την σπαρίλα σου σε βρει πάλι μόνος/η το φθινόπωρο!

Ταύρος
Αφού μας έσκασες με την γκρίνια σου και ότι τίποτα δεν σου κάθεται, και πόσο σε αδικούν επαγγελματικά, κοίτα που η μια ευκαρία για δουλειά, και όχι όποια δουλειά, αυτή που ονειρευόσουν, σου χτυπάει την πόρτα. Και όχι μια αλλά δύο φορές, γενικά εκμεταλεύσου και άσε τις διακοπές που είχες προγραμματίσει γιατί νόμιζες ότι θα είσαι άνεργος/η.

Δίδυμος
Δουλειά καλά αλλά ποιος νοιάστηκε ποτέ για αυτό; Έχεις ήδη αρχίσει να ξεσαλώνεις με τους φίλους και φίλες σου και επιδίδεσαι σε μαραθώνιες διασκεδάσεις, ποτό και γλέντι μέχρι τέλους και είναι ιδεά μου; Είσαι single και δεν θες να φλερτάρεις; Για πόσο; Σταμάτα να κοιτάς μόνο την πάρτη σου όμως, δεν έχεις πάντα δίκιο, πάρε μια βαθειά ανάσα.

Καρκίνος
Τα πράγματα δεν σου ήρθαν όπως τα υπολόγιζες φέτος το καλοκαίρι. Μακράν. Ανοίχτηκες πολύ φέτος το χειμώνα και τώρα το πληρώνεις καθώς η/ γκόμενα/ος με το εξοχικό στη Σκόπελο έκανε φτερά. Στρέφεσαι στην δουλειά και καλά κάνεις γιατί δεν προλαβαίνεις αλλά ούτε και εκεί ανταμείβεσαι εύκολα. Δεν σε λυπάμαι γιατί μας το έπαιζες εξυπνάκιας τον χειμώνα.

Λέων
Τα γενέθλεια σου ελπίζεις να είναι τόσο ονειρικά όσο περνάς τον τελευταίο διάστημα καθώς ο Ιούλιος είναι ο μήνας σου. Ηρέμησε λιγάκι και οργανώσου για τον χειμώνα γιατί η δουλειά που κάνεις τώρα, δεν χρειάζεται να σου πω ότι δεν θα κρατήσει για πολύ και απλά ο Σεπτέμβρης θα σε βρει να κάνει σχέδια για μετανάστευση. Πάλι. Και σταμάτα να είσαι κότα στα ερωτικά σου, μοιάζε λίγο στο Δίδυμο!

Παρθένος
Ελπίζω τα σχέδια που έχεις κάνει για αυτό το καλοκαίρι να χρειάζονται μόνο δύο χέρια για να τα μετρήσω. Εντάξει βαρέθηκες να ασχολήσε με τα ίδια, είδες ότι τίποτα δεν αλλάζει, έχεις τους ανθρωπους που εμπιστεύεσαι, κοίτα να περάσεις καλά και εντάξει όλοι παχύναμε. Είχες ζόρια, θα τα χάσεις τα κιλά, σταμάτα!

Ζυγός
Σε βρίσκω σε μια σχεδόν ανησυχητική ηρεμία. Σαν να γαλήνεψες φέτος το καλοκαίρι. Είσαι πολύ καλός/η ακροατής/ρια για τα προβλήματα των άλλων αλλά, χμ, δεν το πιστεύω ότι λέω εγώ αυτό σε ζυγό, πρέπει να δημιουργησεις δικά σου, να μην βλέπεις τους άλλους να ζούνε. Θα περάσεις πάρα πολύ ωραία και το ξέρεις γιατί για πρώτη φορά δεν έχεις πλάνο!

Σκορπιός
Πολύ μεταβατική φάση αυτό το καλοκαίρι. Έμαθες αρκετά πράγματα για το ποιους μπορείς να εμπιστεύεσαι φέτος τον χειμώνα και ξαναγύρισες στον εαυτό σου. Καλά κάνεις. Δουλειά, δουλειά, αλλά άκου και λίγο τους συνεργάτες σου. Συναισθηματικά είσαι σε ευάλωτο σημείο για αυτό προσοχή!

Τοξότης
Επαγγελματικά κοίτα να συγκεντρωθείς και να κάνεις ένα σχέδιο γιατί είσαι σαν τον Δίδυμο αλλά ο Δύδυμος έχει δουλειά. Κάτι κάνεις με το κοινωνικό σου δίκτυο αλλά πρέπει να στρωθείς. Δεν θα στο ξαναπω. Είσαι συναισθηματικά αναστατωμένος/η αλλά πρέπει να βγάλεις και λεφτά. Ίσως να σταματούσες για λίγο να ταξιδεύεις;

Αιγόκερως
Φέτος νομίζεις πως το καλοκαίρι θα είναι δικό σου. Εργασία και διακοπές είναι δύσκολος στόχος, αλλά είσαι τόσο πεισματάρης/α που μπορείς και μπορεί και να τα καταφέρεις. Να σε δω με το laptop στις παραλίες και τι στο κόσμο. Γενικά καλά πας αλλά πρόσεχε μην παίρνεις βεβιασμένες αποφάσεις για τον χειμώνα. Νιώθεις Θεά/Θεός αλλά πάχυνες btw!

Υδροχόος
Πω, πω, νεύρα! Από την μια σου την σπάνε όλοι και από την άλλη πέφτεις σε κατάθλιψη ρε παιδί μου. Ίσως αν ισορροπούσες λίγο με την πραγματικότητα; Κάνει πολύ ζέστη για να είσαι μέσα στην χαρά για αυτό σου προτείνω να πας στo Melt ή στο Lovebox. A! Και καλή τύχη με την νέα σου επιχειρηματική δραστηριότητα. Ερωτικά δεν έχεις και το ξέρεις!

Ιχθύς
Πόσο σε αγαπάω που είσαι στο κόσμο σου. Εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν. Βέβαια έτσι έχεις υπομονή και αντιμετωπίζεις τους γύρω σου αλλιώς έπρεπε να πίνεις 5 γάρα με τον καφέ το πρωΐ για να μείνεις έτσι. Επαγγελματικά δε σε ρωτάω, ερωτικά με το άλλο σου μισό και φέτος το καλοκαίρι να κάνεις τσάρκες στην περιοχή του/της.





6 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καλά στα λιοντάρια τόσο μέσα?
Χαχαχα

Kostas L.A. είπε...

"..Είσαι single και δεν θες να φλερτάρεις; Για πόσο;.."

χμμμ εεε.. ναι,το "για ποσο ακομα" προσπαθω να προσδιορισω κι εγω :P
δεν αργει προφανως!!

τα φιλια μου δεσποινις ;)

DRAMA QUEEN είπε...

Παύλο,
τα λιοντάρια τους άντρες και ειδικά τους άντρες τους ξέρω και από την καλή αλλά κυρίως και πρωτίστως από την ανάποδη! Κράτα με ένημερη!

Κώστα μου,
πολύ χαίρομαι! εσένα δεν σε βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους διδύμους, καρκινίζεις αρκετά θα είσαι, ή απλά σε συμπαθώ και αρνούμαι ότι είσαι δίδυμος! :)) Χαχα!

Φιλιά πολλά και καλό καλοκαίρι!

panos srpk είπε...

Ένα πράγμα μόνο δεν μπορώ να καταλάβω. Αν και ψιλοσνομπάρω τα ζώδια και τις προβλέψεις τους, γιατί σε γεννικές γραμμές πέφτουν μέσα? Μα γιατί?
Απο κει και πέρα θεωρώ ότι οι λεπτομέριες κάνουν τον άνθρωπο διαφορετικό...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Μα θα τα μάθεις από πρώτο χέρι!!!
Καλή μας εβδομάδα!

Raggedy Man είπε...

Καλά, ΤΕΛΕΙΩΣ μέσα για τον Καρκίνο...