28.7.11

Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ


Μάλλον άρχισα να μικροδείχνω. Ή η νέα γενιά έχει αποθρασσυνθεί τελείως.
Και αναγκάζομαι να πω την ατάκα στα 17χρονα - που μεγαλοδείχνουν και είναι παράνομο γιατί η μαμά τους δεν το ξέρει - "Είσαι πολύ γλυκός αλλά έχω μαθητές στην ηλικία σου".

Μεταξύ πάντα τα έφτιαχνα με μεγαλύτερους γιατί είναι όλοι μου οι φίλοι μεγαλύτεροι εκτός από τις κολλητές μου από το σχολείο. Αλλά πάντα ήθελα να γίνω σα το μαντονάκι που ξανιάνωσε στα 5ο με τον Χεσούς. Δηλαδή στα γεράματα έχει νόημα να γίνεις τεκνατσού.

Πάντως όποιος ξέρεις την ηλικία που δεν πας μέσα για αποπλάνηση παρακαλώ να με ενημερώσει.
Επίσης και για να μην τα κατηγορώ εντελώς με το που έφτασα Ελλάδα μόνο 17χρονα προσφερόντουσαν να με βοηθήσουν με τις βαλίτσες. Όπως όλες τις γριες κυρίες άλλωστε...

7 σχόλια:

mahler76 είπε...

ξεκοκάλισε τα!!!

Ανώνυμος είπε...

My lady προφανώς δεν ξέρεις την αντρική ψυχολογία. Πάντα σε εμπνέουν γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Όταν είσαι μικρός είναι οι λίγο μεγαλύτερες κι όταν είσαι μεγάλος οι μικρότερες.
Έτσι είναι από τη φύση, είναι ένστικτο δεν αλλάζει. Αν γουστάρεις κανένα μικρό φάτο. Θα του ικανοποιήσεις και μια φαντασίωση, που εμείς δεν είχαμε την τύχη να ικανοποιήσουμε.

Καλές διακοπές με ή χωρίς 17άρηδες.

Kostas L.A. είπε...

σιγα μωρε που μας εγινες και "γρια κυρια" τωρα..
κι επειδη ειμαι γνωστος Κορκολης και θελω να σε βοηθησω στο ερωτημα που εθεσες .. οι κοπελες μπορουν να κανουν ελευθερα οτι θελουν απο τα 15-16 τους πλεον,κι εχει καθιερωθει και νομικα,βεβαια οι αντιδρασεις των γονιων τους ειναι αλλο θεμα..οσο για τα αγορια, ισως να χρειαστει να βρεις καποιον γυρω στα 18 :P.. Βλεπεις θεωρειται αποπλανηση με μικροτερους,εκτος αν ισχυριστεις οτι εισαι 17 ;)

τα φιλια μου και καλες διασκεδασεις ευχομαι!!

gnostosagnostos είπε...

16 ειναι...αρα ορμα ελευθερα

χαχααχ!

Theorema είπε...

Θεάαααα!!!!!

dsquared είπε...

Ναι αλλα η κότα της Knorr ξερει αλλα κόλπα!


Υ.Γ.
Με 17χρονο δεν πας μεσα.
Ετσι οπως τα λες φετος στις διακοπες με τα μικρα.

din

the BluElephant είπε...

λάθος σε βρίσκω!!!

να δεις όλες τις φίλες μου που βρήκαν την υγειά τους με τα μικρά...

χεχεχεχεχε