8.6.11

Αλλάξανε τα γούστα σου...

Πριν από μερικά χρόνια έκανα παρέα με την Α. & τη Μ. που ήταν ζευγάρι. Πακέτο της γνώρισα και τα είχαν πολλά πολλά χρόνια. Ο ΈΡΩΤΑΣ. Ίσως και ο πρώτος τους έρωτας. Δεν ρώτησα γιατί δεν χρειαζόταν να ρωτήσω αλλά φαινότανε. Ήτανε φίλες φίλης αλλά κατέληξα να κάνω πιο πολύ παρέα μαζί τους και ειδικά με την Α. Στο σημείο που άρχισα να κάνω πολύ παρέα μαζί τους, αρχίσανε και τα προβλήματα στην σχέση τους οπότε τα έζησα από πρώτο χέρι. Η Μ. άλλαζε συμπεριφορά παρέες και χούγια και ούσα κώλος και βρακί με την Α. εκείνο το διάστημα την έβλεπα να φρικάρει όλο και πιο πολύ μέρα με την μέρα και να αντιδρά περίεργα να κάνει σκηνές ζηλοτυπίες και σκηνές σκέτο και όλες τις φρικές που επιδεινώνει η κόκα. Η Μ. ήταν (είναι;) μοντέλο και αυτό δεν βοηθούσε καθόλου την κατάσταση καθώς όλο και κάποιος φωτογράφος την έπαιρνε τηλέφωνο άκυρες ώρες και εμείς κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε.
Λοιπόν να μην τα πολυλογώ, όλοι είχαμε καταλάβει ότι η Μ. ήθελε να γυρίσει και να μυρίσει τι παίζει, και με αυτό εννοώ ότι ήταν προφανές ότι πλέον ζητούσε την προσοχή από τα αρσενικά και όχι από τα θηλυκά και μάθαινα από κοινούς μας γνωστούς πως "ξεχνούσε" να τους πει ότι τα έχει με την Μ. σε σημείο που νόμιζαν πως είναι ελεύθερη.
Το αποκορύφωμα ήρθε όταν την έπεσε στον πρώην μπροστά στα μάτια μου. Στην αρχή δεν το πίστευα. Μετά είπα ότι είναι ιδέα μου. Μετά μέχρι και ο πρώην μου άρχισε να αισθάνεται άβολα και τον πήρα και φύγαμε. Φυσικά δεν είπα τίποτα στην Α. γιατί θα γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ (πάλι). Όταν το συζήτησα με την κοινή μας φίλη μου είπε ότι και ο πρώην της της είχε πει το ίδιο. Καταλήξαμε ότι απλά ζητάει προσοχή και απλά φταίγαν οι πρώην μας που το παρερμήνευαν.
Η Α. έκανε τα πάντα για να την κρατήσει. Και η Μ. ξαναγυρνούσε. Σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα, σταμάτησα να ρωτάω και είπα στην Α. να κοιτάξει και λίγο την πάρτη της.
Όλα αυτά πάνε πάνω από 5ετία που έχουν γίνει.
Σήμερα έμαθα πως η Μ. παντρεύεται ΤΟΝ Γ. και πραγματικά ενώ εν μέρει το βλέπαμε να έρχεται ποτέ δεν θέλαμε να γίνει ίσως γιατί αγαπούσαμε πολύ την Α. Τελοσπάντων η Α. τα έχει φτιάξει με μια καταπληκτική τύπισσα τώρα που δεν φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι της συντηριτικούρας, μικροαστής με φοβερές τάσεις μεγαλομανίας Μ. Είμαι σίγουρη πως η Μ. θα παντρευτεί κάπου στην Σαντορίνη και όχι στην Μύκονο γιατί η Σαντορίνη είναι πιο φωτογραφική και πόσο χαίρομαι που δεν είμαι Ελλάδα να αρνηθώ/αποφύγω τη πρόσκληση.

4 σχόλια:

Theorema είπε...

Το έχω ξαναδεί το στόρι, δυστυχώς. Η περίπτωση που περιγράφεις είναι ένα κομμάτι της προσωπικότητας όλων εκείνων των ανθρώπων που ουδέποτε κατάφεραν να αποδεχτούν τον εαυτό τους και την αλήθεια τους...
Μιζέρια...

UrbanTulip είπε...

Μαγκιά να αποδέχεσαι τις αλήθειες σου τότε

gnostosagnostos είπε...

ασε τον κοσμο να πειραματιστει βρε...

ds είπε...

Μακάρι τα πράγματα και οι προτιμήσεις να ήταν πιο straight forward και όλοι να ξέραμε τι θέλαμε. Έχω ζήσει κι εγώ παρόμοιες καταστάσεις με φίλους και φίλες...