27.11.10

Ice, ice baby!

Όχι δεν ξέθαψα εκείνες τις απαίσιες που καταντάνε υπέροχες παντελόνες της εποχής του τραγουδιού από την ντουλάπα της μαμάς μου, αλλά έχει παγώσει ο κ@λος μου γιατί έχει -5 και έχει πάγο παντού.



Βασικά είμαι με το πουλόβερ του Εργένη μες το σπίτι, εκείνα που τσιμπάνε γιατί είναι μάλλινα μάλλινα, πληκτρολογώ μέσα από τα μανίκια σχεδόν, και είμαι μία μπάλα από πάνω. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι και 100 κιλά με αδύνατα πόδια με αυτά που φοράω, θα μπορούσα να γίνω ένας τόφαλος και να μην το πάρει κανείς χαμπάρι με το στυλ "boyfriend" που έχω υιοθετήσει από ανάγκη, γιατί τα γυναικεία ρούχα είναι τα πλέον αντιπρακτικά, εκτός και αν πρόκειται για στολή σκι.

Λόγω κρύου τα μαλλιά μου θέλουν λούσιμο κάθε μέρα σχεδόν επειδή λαδώνουν ενώ έχω ξηρά μαλλιά σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Φυσικά δεν υπάρχει χειρότερο γιατί δεν μου πάει η καρδιά να ξεβρακωθώ για να μπω στην μπανιέρα ούτε για αστείο. Πραγματικά αν δεν είχα να βγω έξω στην κενονία θα πλενόμουν ξανά με το καλό όταν ανέβαινε η θερμοκρασία. Φυσικά δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι γιατί να ανέβω στην ζυγαριά με τα εσώρουχα, ούτε για αστείο, απλά λέω πως είμαι στα ίδια.

Εγώ ξεχάσει ότι έχω σώμα θαμμένο κάτω από φανέλες, κορμάκια, μάλλινα καλσόν και κάλτσες. Το μόνο που θυμάμαι είναι τα χέρια που ξεφλουδίζονται, έχουν κοπεί, έχουν και λίγο γράσο γιατί μου βγήκε η αλυσίδα από το ποδήλατο σε κεντρική λεωφόρο και τα θυμάμαι γιατί με "τραβάνε" ακόμα και τώρα που γράφω, όχι για κανένα άλλο λόγο. Υπάρχει και ένα καλό στην όλη υπόθεση βέβαια ότι μαζί με το σώμα μου ξέχασα και το σουτιέν καθώς είναι παντελώς άχρηστο. Χθες έβαλα έτσι για να το θυμηθώ, και ένιωσα μια καταπίεση και το πέταξα πάλι.

Φυσικά το ποδήλατο, ποδήλατο. Α... όλα και όλα! Οι μηχανές των αυτοκινήτων έχουν πρόβλημα, εσύ κύριος ζεσταίνεσαι. Το θέμα είναι να γκαζώνεις και να μην σταματάς, ούτε στο κόκκινο γιατί αν κρυώσουν τα πόδια σου και πάθεις καμιά κράμπα δεν θα μπορείς να κάνεις ποδήλατο μετά.


Αγαπητοί καπνιστές,
Μη γελιέστε. Το τσιγάρο δεν κόβεται επειδή παγώνει η ανάσα σου. Δεν καπνίζω μέσα στο σπίτι, βασικά το σιχαίνομαι να βρωμάει τσιγαρίλα, και θέλω να καπνίζω μετά τις 6 το απόγευμα. Έχω βάλει στόχους και πολύ περήφανα ανακοινώνω πως κάνω 1-5 τσιγάρα την ημέρα πλέον. Αλλά ρε φίλε με τον υπέροχο εσπρέσσο μόκα που έκανα με τα χεράκια μου και τον πασπάλισα και με κακάο από επάνω και έτσι όπως άχνιζε, βγήκα στους -3 σήμερα στις 7 το πρωί στο μπαλκόνι σαν τον τρόφιμο ψυχιατρίου που λέει και η μάνα μου να καπνίσω.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν θα μπορώ να πάω αύριο στην πλατεία που μαζευόμαστε και κάνουμε χούλα χουπ πίνοντας μπύρες. ΦΑΚ!

Υ.Γ. Θα αγοράζω παγοπέδιλα σαν κίνηση στρατηγικής! Αφού μου αρέσει το πατινάζ να έχω ένα λόγο να χαίρομαι για το παγόκρυο. Και να βγαίνω από το σπίτι επίσης για να πάω μέχρι το παγοδρόμιο...

Υ.Γ.2 Κομμένο το ποδήλατο. Ρίχνει ΤΟΣΟ ΧΙΟΝΙ όσο δεν έχω ξαναδει στη ζωή μου.

Υ.Γ.3 Στην φωτογραφία ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

15 σχόλια:

DonnaBella είπε...

apapa, ti psofos shmera! pas kala pou mou thes k podhlato? ase mh pagwsei kanas dromos to vrady k kaneis podhlatopatinage. THELW PISW TON HLIO TWRA LEME!!! ax!

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό ρε γουστάρω τις Ελληνίδες γκόμενες! Για το μίνι και το δωδεκάποντο ακόμη και με χιόνι. Όχι σαν τις αρκούδες τις βόρειες!

Ferdinand+Miranda είπε...

geia sou kromudaki me ta wraia sou :)

gnostosagnostos είπε...

και εδω τα ιδια....οι κοπελες δεν φορανε σουτιεν
κανουν τοπλες στις...παραλιες!
μας βλεπω να κανουμε πρωτοχρονια πανω στην αμμο...

mamma είπε...

Είδα την φωτογραφία και παρόλο που οι ποδάρες σου δείχνουν χάρμα, ΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΛΛΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ, θα κρυώσεις.

DRAMA QUEEN είπε...

Donna, σήμερα νύχτωσε στις 3 20. Κάπως προσπαθώ να μην σκέφτομαι πως είναι στην Ελλάδα, για ευνόητους λόγους.

Ανώνυμε,
Εγώ βγαίνω σαν το ανθρωπάκι της Michelin έξω! Αν παρασύρθηκες από την φωτό η κοπελιά κάνει πιάτσα. Απλά μου άρεσε η μάσκα.

F+M,
να σε καλά! Με έπιασες! ;)

DRAMA QUEEN είπε...

Γνωστέ,
Άσε μου τα λένε και σκάω από το κακό μου. Πριν 2 χρόνια θυμάσαι που είχαμε κάνει Χριστούγεννα στην Αυστραλία πάλι; Ίδρωνα Παναγία μου παντού!

Μάμα,
Αν ήταν οποισδήποτε άλλος θα νόμιζα ότι το έχαψε αλλά, έχω αρχίσει να μαθαίνω το υπέροχο χιούμορ σου! Χαχαχα!
Φιλί!
(Και επαναλαμβάνω η κοπέλα είναι streetwalker, χα, χα, χα!)

Takis X είπε...

Μα γίνεται καφές χωρίς τσιγάρο? Κοινότοπο,το ξέρω ,αλλά τόσο ουσιαστικό, οσο το μελάνι για το χαρτί..(πρεπει να είμαι και ο τελευταίος ινδιάνος που γράφει ακόμα με το χέρι και το απολαμβάνει)

Το ποδήλατο να το συνεχίσετε .Εχετε χάρμα πόδια.

amalthia είπε...

κρύο καιρός για 2 κοπελιά....να μου πεις πως θα γδυθείς για να καβλώσει και να γίνει η δουλειά?

μμμ..δύσκολο,ναι.συμφωνώ.

DRAMA QUEEN είπε...

Αχ, Τάκη μας πόσο με καταλαβαίνετε... Θέλω να πιω τον καφέ μου με ολίγη όπως παλιά και δεν μπορω να τον ευχαριστηθώ γιατί παγώνει μέχρι να τελειώσει το τσιγάρο. Και εμένα μου αρέσει να γράφω με το χέρι και κάνει καλό στον ημικατεστραμένο μου καρπό.
Δεν είμαι εγώ η κυρία της φωτογραφίας. Έχω ελαφρώς καλύτερο γούστο θαρρώ!

Αμάλθεια,
Ένας φίλος ανάβει τέρμα το καλοριφέρ στο σπίτι του όταν περιμένει ραντεβού αν με πιάνιιιεις!
Αντιστρέφεις την σειρά απλά και κρατάς κάποια ρούχα, δεν φεύγουν αυτά τα πράγματα από το κρύο.

DaisyCrazy είπε...

χαχαχαχα μ'άρεσε η διευκρίνηση για τη φώτο!

ζήλευω λιγουλάκι που κάνει κρύο....
εδώ έχει 20-25 βαθμούς καθημερινά.

φυσικά σιχαίνομαι το κρύο.. αλλά χριστούγεννα μες το κατακαλόκαιρο δε θυμάμαι να'χουμε ξανακάνει.

Кроткая είπε...

πρέπει να είμαι η μόνη ελληνίδα που γουστάρει τους -12 και το χιόνι. Χτες βγήκαμε βόλτα την ώρα που χιόνιζε (πλακωμένοι με 100 στρώσεις ρούχα) και ήταν τέλεια και μετά πήγαμε στον καφενέ της γειτονιάς και ήπιαμε κονιάκ κοιτώντας τις νιφάδες να πεφτουν απ'έξω, χάρμα σου λέω, χάρμα!!

latecomer είπε...

Πώς μου ξέφυγε τούτη η ανάρτηση;

Σας έπιασε και σας το χιονάκι ε;

Ποδήλατο κομένο εδώ κι έναν μήνα εδώ, ρούχα μόνο τα ορειβατικά που δεν μπάζουνε όσο για το μπάνιο...

σε τρώω λάχανο! όχι μόνο στο κρύο μα και με χαλασμένο φως (χτες έκανα κι ένα ξύρισμα της κακιάς ώρας με το φως του διαδρόμου). Έτσι όπως το περιγράφεις όμως ακούγεται σαν να μην έχετε θέρμανση... ή έχετε κεντρική και την βάζουνε όταν θυμούνται;

DRAMA QUEEN είπε...

Daisy μου,

έγινε κατόπιν ανάρτησης για πρακτικούς λόγους! ;)

Τόσο που άργησα να απαντήσω σας χιόνισε και εσάς και εμάς έλιωσαν!
Τυχερούληδες!

Κρότκαρ,
Ημιγεναία θα σου πω πως το συνήθισα και τώρα που έχει 3 σκάω. Είμαι και φλώρος βέβαια και άμα νιώσω ότι κρύωσα κάθομαι σπίτι..

DRAMA QUEEN είπε...

Latecomer,

To σπίτι μου βράζει. Δεν είμαι υπεροβολική, είναι για να ιδρώνεις, αλλά έτσι μου αρέσει. Α! Όλα και όλα!
Μην μιλάς για ποδήλατο, μου το βανδάλισαν, πληγώνομαι! Άσε..