3.11.10

Hoop the hoola sexyhooper!


Ax, είμαι κατενθουσιασμένη πιο πολύ από ότι είμαι πιασμένη. Φτύσε κατάμουτρα τους σφίχτερμαν στα γυμναστήρια, τις παλαβωμένες γκόμενες στις πιλάτες και την γιόγκα και κουνήστε τα κωλαράκια σας σαν να είστε σε πάρτυ! Ο χώρος δε που το έκανα είχε κάτι πεταμένους πίνακες, κάτι φυτά, μπαρ, ψυγεία..α! και ένα μικρόφωνο από τα 20s κάπου πίσω.
Χθες έκανα το πρώτο μου μάθημα. Λοιπόν καταρχάς δεν έχω μέση δαχτυλίδι, θεωρώ ότι δεν έχω και πολύ μέση, οπότε αν σου πέρασε από το μυαλό ότι ανατομικά μα, μου, κιλάκια και μπούρδες, δεν ισχύει, ξέχασε το. Κατά δεύτερον δεν έχω κάνει "κοριτσίστικα" αθλήματα, μπαλέτα, ενόργανη και δεν συμμαζεύεται και κατά τρίτον έχω δοκιμάσει πανάπειρες φορές να σηκώσω το γαμημένο το hoola hoop χωρίς ποτέ να τα καταφέρω. Αλλά με έψησε η φίλη μου η Ιρλανδέζα να την σπάσουμε στο πρώην γκομενάκι της τον Ισραηλινό που της έκλεψε την ιδέα ενώ αυτή ήθελε να πάει πρώτη (όχι δεν είναι 10χρονα και τα δυο τους) που αποφάσισα να την στηρίξω να γίνει η θεά hooper.
Πάμε στο "μάθημα" και είναι όλοι ένας και ένας. Ότι να ναι, ότι μπορείς να φανταστείς από κιλά, μπόι, φύλο, στυλάκι, ευτυχώς ήταν μια άλλη Αμερικανίδα που ήταν εξίσου ανίκανη μαζί μου. Αρχίζουν όλοι να hoopάρουν και να γουστάρουν και εγώ κάθομαι και τους κοιτάω προσπαθώντας να χαμογελάω χαριτωμένα. "Άντε" μου λέει η διπλανή μου, "Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις!" και συνέχισε να κουνάει τους γοφούς της.
"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ." είπε και ελάλησε τόσο κλασσικά ο εαυτός μου σε άρνηση.
Η δασκάλα η Άννα αμφιβάλω κατά πολύ αν είναι γυμνάστρια. Προσωπική γνώμη ότι είνα χορεύτρια σε trance parties αλλά όταν είδα το χέρι της τρόμαξα. Ενώ είναι μικροσκοπική, να εύχεσαι να μην φας μπουνιά. "Λοιπόν κορίτσια.. ένα πόδι μπροστά κουνάτε γοφούς και κατεβαίνετε χαμηλά όταν νιώθετε ότι σας πέφτει, πετώντας τον κώλο σας έξω." Τι έριξα μια από αυτές τις επαγγελματικές ματιές που ρίχνω, που και καλά υπολογίζω κάθε κίνηση. Άντε να το δοκιμάσω λέω, παρά το σεξουαλικό υπονοούμενο.
Ε, εντάξει αυτό ήταν. Τι και αν μου έπεφτε. Τι κι αν άρχισα να ιδρώνω, τι και αν ψόφησα και πήραν φωτιά οι υπό εξαφάνιση κοιλιακοί μου. Ήταν σαν να είμαι σε ένα τα πιο ωραία πάρτυ έβερ. Χτυπιόμουν ξανά και ξανά αμετανόητα.
"Πάμε να κάνουμε τρικ τώρα".."Αυτή την στάση την λέω άβολο σεξ." Δεν θα μπορούσε να το περιγράψει καλύτερα. Τα χέρια πίσω από κεφάλι και , γέρνεις πίσω και αρχίσεις να χτυπιέσαι πηδώντας προς τα μπροστά κρατώντας φυσικά το hoola hoop. Όχι, εδώ θα στο χαλάσω. Το άβολο σεξ είναι όσο δύσκολο ακούγεται, δεν το κατάφερα. Αλλά κατάφερα το "Από πίσω άβολο σεξ" γέρνεις μπροστά και χτυπάς τον κώλο σου. Η Άννα το θεώρησε αναμενόμενο καθώς "Ναι, τα αγοράκια μάλλον είναι πιο συνηθισμένα στο πρώτο" είπε γελώντας.
Αποφασίσαμε να κάτσουμε και την δεύτερη ώρα, αφού ιδρώσαμε και ξαναιδρώσαμε και είχαμε μόλις αρχίσει να γουστάρουμε. "Και τώρα θα μάθουμε να το πετάμε ψηλά να το πιάνουμε με το χέρι μας και να το βάζουμε μέσα μας. Εδώ να πω ότι το hoola hoop θέλει πολύ γερά χέρια και δυνατή πλάτη. Ότι πιασίματα είχα στην πλάτη μου πέρασαν καθώς γυρνάς σφούρα σαν να είσαι μικρή ξανά και αν σου φύγει δεν πειράζει. Και τον αλλονών περίπατo πάνε.
Την δεύτερη ώρα ήρθε η Γερμανίδα φίλη της φίλης μου με μια άλλη που δεν ήμουν σίγουρη τι ήταν, σίγουρα Βησιγότθα και αυτή, λαοί όχι και τόσο γνωστοί για την χάρη και την θηλυκότητα τους. Χέλγκα. "Και τώρα αρχίστε να χορεύετε και να κάνετε βήματα!" Τέλος. Εγώ αρχίζω καριέρα ως hooper σας το λέω να το ξέρετε. Το έκανα με τα γόνατα μέχρι το στήθος. Κάναμε και άλλα και άλλα τρικ με το χέρι, με το πόδι. Τρικς για τα οποία έχω μελανιές σήμερα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μπορείς να καταλάβεις πως κάνει σεξ ο άλλος από τον τρόπο που κάνει hoola hoop. H φιλενάδα μου ας πούμε το κοιτούσε χαμογελώντας. Η Χέλγκα έκανε συνεχώς το ίδιο πράγμα με ένα ηλίθιο χαμόγελο καρφωμένο. Η φίλη της Χέλγκας ήταν το πιο άχαρο πλάσμα που έχω δει, μετά από μία ώρα είναι δυνατόν να μην το νιώθεις γύρω και να χτυπιέσαι σαν το χταπόδι-νταλικιέρι. Μια κοπέλα είχε δύο. Ναι, την ζήλεψα. Μια χοντρούλα και ψιλή ήταν τόσο χαριτωμένη που χαιρόμουν να την κοιτάω.
Όσο για μένα. Όταν μας είπε "Ρίξε το στους γοφούς να το νιώθετε και κρατείστε το εκεί!" βρήκα την χαρά μου καθώς συνειδητοποίησα ότι μου είναι πολύ εύκολο να κουνάω τους γοφούς μου καθώς χορεύω, πέφτω χαμηλά και ανεβαίνω, πετώντας τους επιδεικτικά έξω σε άχαρες Βησιγότθες που δεν μπορούνε και σε λοξοκοιτάνε ανταγωνιστικά.


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(σοβαρό ύφος)
Ελαφρύ και διασκεδαστικό το κείμενο, όπως και το εν λόγο σπόρ. xoxo

(λάγνο - εξεταστικό ύφος)
Μπορείς να περιγράψεις λίγο πιο αναλυτικά στην κίνηση και τις στάσεις στο μάθημα. (Άμα δεν είναι αρκετές μπορείς να φανταστείς και μερικές δικές σου.)


:P

Ανώνυμος είπε...

Θελω hoola hoop τωρα αμεσως... :)

Καλως σε βρηκα!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9s7gQFYspis

xaxaxaxa

mamma είπε...

Τώρα να σου πω ότι το τραγούδι και το βιντεοκλίπ είναι από τα αγαπημένα μου!!!!! πού το πέτυχες καλέ;

(κι άλλη φορά έχω παρατηρήσει σύμπτωση μουσικών απόψεων και πολύ το γουστάρω)

Όσο για το χούλα χουπ... να δοκιμάσω να το κάνω καθώς θηλάζω ή είναι προχωρημένο μάθημα και θα απογοητευτώ;)

DRAMA QUEEN είπε...

the mad in you,

Χαχαχαχα! Λυπάμαι, θα πρέπει να έρθεις στην τάξη και να κάνεις και εσύ! Τσάμπα πράγμα πληροφορίες δεν δίνω! :P

Καλωσήρθες! :)

Net Man,
Δεν ξέρω αν μπορείς να το αντέξεις....:)
Καλωσήρθες και εσύ!

Άγιε,
ΠΟΣΟ ήθελα να το αποφύγω αυτό το τραγούδι! Χαχαχαχαχαχα!

Μάμα,
Μας το έβαλε για να hoopάρουμε δεν το διάλεξα τυχαία! Το επέλεξα βέβαια, οπότε ναι έχεις πολύ ωραίο γούστο στην μουσική έχω να πω...

Να βάλεις το τραγούδι στο τέρμα, να πεις στον Κ. να σου φτιάξει ένα hoola hoop, (από σωλήνα πλαστικό ή καουτσούκ και βάζεις κολλητική ταινία ό,τι χρώμα θες για να το διακοσμήσεις από επάνω) και αρχίζεις να ρολάρεις μπροστά από έναν καθρέφτη για να ελέγχεις τις κινήσεις σου. Τό'χεις!

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα δεν μπορω να τ αντεξω καλη μου!
Εννοω πως θελω να βλεπω να το κανουν...Ζωντανα ;)

Ανώνυμος είπε...

Εχμμμ... τι ώρες είναι ? να δω άμα με βολεύουν....

Ανώνυμος είπε...

^^ Λάθος κουμπί ^^

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κουμπί ;)

Ανώνυμος είπε...

( Δεν είμαι μεθυσμένος, τα κουμπιά είναι εκεί που δεν πρέπει )

DRAMA QUEEN είπε...

Τώρα όμως ξέρεις που είναι! :)

amalthia είπε...

Μικρή γαμούσα στο χούλα χουπ, τριγυρνούσα στην πόλη και στο ένα χέρι κρατούσα τη μαμά μου και στο άλλο το χούλα χουπ!

δεν ήξερα όμως ότι υπάρχουν τόσα κόλπα!!!

DaisyCrazy είπε...

πωπωπω μου θύμισες τα παιδικά μου χρόνια που λάτρευα να κάνω χουλαχουπ! ήμουν καλή χουλαχουπίστρια (υπάρχει τέτοια λέξη; αν όχι τη δημιουργώ)

θυμάσαι το τραγούδι της βισση
"χουλαχουπ-χουλαχουπ φόρα την κουλούρα σου και κούνα τη μεσούλα σου!
χουλαχουπ μωρό μου χουλαχουπ!"
http://www.youtube.com/watch?v=9s7gQFYspis
χαχαχαχαχαχαχα

τώρα που διάβασα αυτό το ποστ θέλω να πάω να πάρω χουλαχουπ και να αρχίσω μόνη μες το σπίτι τις ασκήσεις. όχι τόσο εξειδικευμένες σαν τις δικές σας τις σεξουαλικές. αλλά τις απλές. για να ασκηθώ και να χαμογελάσω :)
thanks!