2.9.09

Σταυρωμένο ψηφοδέλτιο στο inbox σας!

Είμαι σίγουρη πως τις επόμενες μέρες θα πονέσουν τα μυαλά κάποιων αλλά θα το ανακαλύψουν και αυτό μέχρι τις 3/10.

Σήμερα με έκανε add ένας βουλευτής στο facebook. Συμμαθητής μου δεν ήταν, φίλοι δεν υπήρξαμε, ούτε καν γνωστοί, την ίδια μουσική δεν ακούμε, τα ίδια ενδιαφέρονται δεν έχουμε, τις ίδιες ανησυχίες δεν έχουμε (Χαχαχαχαχαχα! Μα, πως μού'ρχονται και τα γράφω ώρες ώρες η άτιμη...), σαν γκομενάκι δεν μετράει μία(εμετικός για την ακρίβεια) οπότε ΓΙΑΤΙ να θέλω να γίνω φίλη μαζί του;
Είναι γεγονός. Είναι η πρώτη online προεκλογική εκστρατεία στην Ελλάδα που "στρατολογεί" από social networks. Θα θεριέψουν τα posts, οι κωλοτρυπίδες (ωχ, μπαρντόν, τις απόψεις εννοούσα), οι φάννυ φώτος των μεν που θάβουν τους δε και τούμπαλιν, και παιδάκια πάλι θα τρέχουν για το καλό της Ελλάδας= το διορισμό τους στο δημόσιο και θα μοιράζουν φυλλάδια στα διόδια με 40 βαθμούς κελσίου υπό σκιά.
Τα κουμάντα της έχει κάνει ήδη η Δήμητρα Λιάνη με δύο προφίλ με κάτι λιγότερο από 10.000 φίλους, ο Γιωργάκης γονιπετής ικέτης θα βρεθεί στα λατρευτά εκ του πατρός του πόδια της μητριάς του, αν του κόβει λίγο για να την κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο. Εγώ δεν χώνομαι πάντως στα οικογενειακά τους. Ας κάνουν ότι θέλουν.
Στις 4 Οκτώβρη πάντως εγώ δεν θα ψηφίσω. Μέχρι να βρω κάποιον κατάλληλο και αξιόπιστο της ψήφου μου ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ποτέ. Και έχω βαρεθεί να κάνω αυτή την συζήτηση και να εξηγώ τους λόγους για τους οποίους δεν φτάνω στην κάλπη. Βολικά μου ήρθε ότι θα είμαι στο εξωτερικό φέτος.
Σε μια ιδανική δημοκρατία όπως αυτής της Αθήνας του Πλάτωνα, που οι άνθρωποι ήταν πολίτες και όχι ιδιώτες, η πολιτική αρετή θεωρούταν επίκτητη κατά των Πλάτωνα στους Αθηναίους που σμιλεύαν το ήθος ασχολούμενοι από μικροί με τα κοινά.
Θέλω να βρεθεί ένας που να μου πει πως ασχολείται με τα κοινά και όχι με τα σκάνδαλα, κοιτάει το σύνολο και όχι την πάρτυ του, και το ήθος του είναι μεγαλύτερο από την τσέπη του.
Αυτός και μόνο αυτός.. όχι δεν θα πω πως αξίζει να ψηφιστεί. Θα πω πως αξίζει να ψηφίσει.

9 σχόλια:

mamma είπε...

Δεν πρόλαβε ο άνθρωπος να προκηρύξει εκλογές και γέμισε η μπλογκόσφαιρα εκλογοπόστ. Εγώ θα πρότεινα να καθίσετε ήσυχοι ήσυχοι στον καναπέ σας και στις 4 Οκτωβρίου να πάτε σαν καλά παιδάκια να ψηφίσετε τον καταλληλότερο. Που μου θέλετε κι άποψη. Άιντε!

υγ. ευτυχώς δλδ που προκήρυξε εκλογές, αλλιώς Κύριος οίδε πότε θα ανέβαζες καινούργιο ποστ
υγ2. όλα καλά κοριτσάκι; φιλιά!

manetarius είπε...

Έχω μεγάλη περιέργια για το ποιός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός! Γιατί άμα είναι ο Γιωργάκης... θα γελάσουμε πολύ! Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι... καλύτερα να γελάμε, παρά να κλαίμε.. ας βγει ο Γιώργος δεν γα@##$%^ται;
πόσο πιο σκατά μπορεί να πάει αυτή η χώρα;

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Τυχερή, εγώ λέω να κάνω το καθήκον μου, αλλά με τους δικούς μου όρους αυτ'η την φορά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλλιο να σε βρουν εκλογές, παρά γρίπη. Χοχοχο το μηνυμα της ημερας.

Unknown είπε...

Εγώ πάλι θα προτιμήσω συνδυασμούς μικρότερης εμβέλειας και δυναμικής, για τους ευνόητους λόγους. Πάντως οι εκλογές για μένα θα είναι πάντα συνυφασμένες με βαλεριάνες, αταραξ και λοιπά σκευάσματα ταχείας υπνωτικής δράσεως

aggelo είπε...

ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΚΑΤΙ...
ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ...

DRAMA QUEEN είπε...

@mamma
Το φοβήθηκα πως έχει γίνει σούπα, αλλά πέρασαν 5 ώρες μόλις! Σπαρταράει!
Χαχαχαχχαχαχαχαχαχα!
Είχες ρέντα σήμερα!
Έχεις mail! Kiss!

manetarius
Θα στο πω εγώ από τώρα, ο Τζορτζίνο!
Θυμίζω τον νόμο του Μέρφυ: "Τα πράγματα ποτέ δεν είναι αρκετά χάλια για να μην μπορούν να γίνουν και χειρότερα"
Βοήθεια μας!

Παύλο,
είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες και κάτι είχα στο μυαλό μου και εγώ, αλλά για πες! Έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω!
Καλωςήρθες! :)

DRAMA QUEEN είπε...

Άγιε,
Μετά από 4 χρόνια εγώ δεν θα το θυμάμαι και εσύ και βλασφημείς την ώρα και την στιγμή που έγιναν!
Χοχοοχοχοχοοοχοχοχο!

Ethan,
Νομίζω πως αυτός είναι ο τρόπος για να ενισχύσουμε τον θεσμό της δημοκρατίας, αλλά δεν μου πάει το χέρι να ψηφίσω τον πιο ακίνδυνο.

Άγγελο,
Μιλάς λίγο, αλλά μιλάς σοφά!

JD είπε...

καλως την!δεν ασχολουμαι ποτε με αυτα (φαινεται;; ) να πανε να γ@μηθουν!