30.7.09

Σαν το κλεμμένο δεν έχει

Εδώ και μέρες διαβάζω άλλα blogs, αλλά δεν μπορώ να κάνω comment παρά μόνο σπάνια και δεν μπορώ καν να απαντήσω στο δικό μου. Συγχωρέστε με. Η εξήγηση εδώ.


Από αυτό το βήμα θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον γείτονα μου dlink που έναν ολόκληρο χειμώνα ευγενικά – και εν αγνοία του - μου προσέφερε λίγη ταχύτητα από την σύνδεση του, οπότε μου επέτρεψε να έχω σωστή καταναλωτική συμπεριφορά απέναντι στην εταιρία που μαλακιζόταν και με τα δύο χέρια για μήνες μέχρι να μου βάλει ίντερνετ. Ορκίζομαι πως δεν κατέβασα τραγούδια ή οτιδήποτε άλλο παρά μόνο κάτι pdfάκια που χρειαζόμουν , ε, και μερικές βιντεοκλήσεις μέσω skype, msn και gmail, αλλά κατά τα άλλα δεν τον εκμεταλλεύτηκα.

Επίσης τους γείτονες στο σπίτι της μαμάς μου, όχι τόσο εγκάρδια βέβαια γιατί το σήμα τους ήταν αμυδρό και έπρεπε να βγαίνω στο μπροστά μπαλκόνι για να πιάσω σήμα, και λαστ μπατ νοτ λιστ τους Γερμανούς γείτονες στο εξοχικό της μαμάς, που μας χτύπησαν μια ωραία πρωία το κουδούνι για να μας πουν να μην βάλουμε ίντερνετ γιατί μπορούμε να παίρνουμε από το δικό τους. Καλοί άνθρωποι. Κι ας μας πήραν τον Ο.Τ.Ε. για μια φέτα Broetchen, δικός μου ήταν;

Και έρχομαι σήμερα, αγαπητοί συνμπλόγγερς να σας πω ότι σε σπίτι που πληρώνει την συνδρομή του και τους φόρους του και τα πάντα όλα του, δεν μπορώ να κάνω COMMENT εδώ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ!

Απελπίστηκα τόσο που σκέφτηκα να ακυρώσω τις διακοπές μου (σιγά μην σου πω που, το έχω γρουσουζιά) και να κάνω τάμα στην Παναγία της Τήνου η αθεόφοβη για ένα τόσο δα javascript αρχειάκι δλδ, που σιγά δλδ πόοοοοση ώρα κάνει πια για να ανέβει; (Μπουσουλώντας, 11 το πρωί, 15αύγουστο)

Σκέφτηκα πως είναι θεία δίκη μετά από τόσο ίντερνετ που λεηλάτησα να μην μπορώ να μπω στο blogger.com τώρα που έχω δικό μου (ας πούμε). Αλλά μετά θυμήθηκα την χθεσινή είδηση πως συμμάχησαν η Microsoft (ο διάολος ο ίδιος) με την Yahoo (εταιρία για 14χρονα και χαζούς) κατά της πολυαγαπημένης μου Google.

Ο βλαμμένος δε ο Firefox που τον λάτρευα όταν πρωτοξεκίνησε αλλά τώρα απλά έχει καταντήσει ελαφρώς καλύτερος του Explorer μου βγάζει το μπλε πλαίσιο επάνω στο url και προσπαθεί προσπαθεί και δεν καταφέρνει εδώ και μέρες να μπει.

Οπότε ας βρίσουμε με ένα στόμα και μια φωνή όλοι τα πανηλίθια windows που αγοράζουμε λογισμικό adobe και δεν εκτελείται το πρόγραμμα και δεν ξέρουν γιατί, την μαλακισμένη την Microsoft που ξέρει την μάρκα από τα βρακιά μας και αγχώνεται ότι είμαστε κατάσκοποι γιατί είναι στα κινέζικα (Τζίσας! που θα’λεγε και η γιαγιά μου στο χωριό) και φυσικά τον αποτυχημένο Κούγια της Αμερικής Bill Gates.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;


Υ.Γ.1 Αυτό το ποστ το έγραψα στο word και περίμενα πότε θα έχει την καλή διάθεση το blogger να ανοίξει, αλλά ω του θαύματος τα βρισίδια μου πιάνουν σαν ευχές και έστρωσε η κατάσταση ευθύς αμέσως.


Υ.Γ.2 Όποιος θιχτεί /είναι φανατικός / έχει μετοχές / είναι ο Bill Gates, ας πάει να κάνει σεξ καλύτερα και όχι comment σε αυτό το post γιατί πάλι θα στραβώσει η κατάσταση και θα του ευχηθώ κάτι άσχημο γιατί δεν θα μπορώ να του απαντήσω.

20 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

κακούργα το Yahoo σε πληροφορώ το λατρεύω πολύ περισσότερο απ’το google και δεν είμαι ούτε 14χρονη ούτε χαζή (απ’ότι ξέρω τουλάχιστον):ΡΡΡΡ

όσο για το μπλογκερ μπας και εφταιγε τίποτα άλλο κι όχι η σύνδεση σου; γιατί το άκουσα από πολλούς τις τελευταίες μέρες..

άντε σου εύχομαι να βάλεις δική σου σύνδεση της προκοπής να μη χρειάζεται να υποκλέβεις των γειτόνων :ΡΡ

Ανώνυμος είπε...

Σε καιρούς χαλεπούς το yahoo ήταν η μόνη on line υπηρεσία email που έστελνε και λάμβανε μηνύματα στα Ελληνικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα με το ενσωματωμένο chat είναι ακόμη καλύτερο.

Τι εταιρία έβαλες? Ο πΟΤΕ δεν κάνει μήνες για να βάλει σύνδεση και συνήθως ότι βάζει δουλεύει.

DRAMA QUEEN είπε...

Δωροθέα,

Χαχαχαχαχα! Κάνω ΚΟΜΜΕΝΤΣ σήμερα οπότε μάλλον θα σου ευχηθώ απλά καλές διακοπές.:Ρ
Είναι ΤΙΓΚΑ στις διαφημίσεις το yahoo ρε συ, πως το αντέχεις;
Αυτό υποψιάζομαι πως είχε πρόβλημα. Και φαντάζεσαι να είχε πρόβλημα η Google και εγώ τζάμπα να τους βρίζω τους ανθρώπους;
Ευχαριστώ! Από Σεπτέμβρη το έκλεισα. Πληρώωωνω!!!!

Ανώνυμε,
έχεις δίκιο σε αυτό, και εμένα το πρώτο μου mail ήταν yahoo.
Έβαλα Tellas... Ναι ξέρω, όλος ο κόσμος γκρινιάζει, έπρεπε να το ξέρω. Όντως ο πΟΤΕ είναι συνεπέστατος. Όσοι φίλοι μου βάλαν δεν είχαν πρόβλημα. Και τους το βάλαν και σε πολύ λογικούς χρόνους.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και πολύ ''κωλόπαιδο''. Θα την κοπανήσεις για μεταπτυχιακά στην αλλοδαπή και για να εκδικηθείς τη μαμά σου την έβαλες να παλεύει με την tRellas. Αλλά θα πεις κι αλήθεια που θα πας. Όταν στα κρύα μέρη θα θες να της τηλεφωνήσεις να σου πει τη συνταγή για ντολμαδάκια και δε θα μπορείς θα βρίζεις την τΡελλάς. :Ρ

Λοιπόν στον πΟΤΕ τώρα. παίρνεις το dsl 2.000 κι έχεις πάγιο το μήνα 14,65+16,50. Μετά αγοράζεις κι ένα ATA ή ένα modem router Που κάνει VOIP ανοίγεις ένα λογαριασμό στο justvoip.com και στέλνεις τα εξερχόμενα από εκεί. Επίσης για να μη μπερδεύεται η μαμά σου την οποία όμως εσύ θέλεις να εκδικηθείς δε βάζεις VOIP αλλά conn-X talk. Μηνιαίο κόστος με VOIP περί τα 35 Ευρώ. Εγώ έχω 40 Ευρώ διότι έχω ISDN. Μηνιαίο κόστος με Conn-X talk 45 Ευρώ και η μαμά σου κοιμάται ήσυχη. Τώρα κάτσε 12 μήνες στην τρελλάς να μάθεις.

DRAMA QUEEN είπε...

Μοχοχοχο!
Μου το λένε καμιά φορά αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν είμαι.
Δεν μένω με την μαμά μου από τα 17,5 και έκανα αίτηση Τελάς τον Δεκέμβρη. Αφού πέρασε ο πρώτος μήνας και δεν ακούστηκαν είπα να του το ξανατηλεφωνήσω. Τον δεύτερο μήνα το ίδιο. Τον τέταρτο μήνα που με θυμήθηκαν αυτοί - είχε πιάσει και άνοιξη όσο να πεις - τους είπα να κρατήσουν το υπέροχο προϊόν τους για την πάρτη τους γιατί δεν το θέλω πλέον.
Η μαμά μου είναι σε φάση άρνησης με την τεχνολογία. Έμαθε πριν από 2 χρόνια να στέλνει γραπτά μηνύματα σε μια διακοπή της ΔΕΗ γιατί δεν είχε τι άλλο να κάνει. Βάζει και έγχρωμα βελάκια πλέον στο Word, αλλά μέχρι εκεί. Την έπρηξα να βάλει ίντερνετ για να μιλάμε με βίντεοκληση αλλά δεν θέλει οπότε με 5 ευρώ τον μήνα θα την παίρνω όσα τηλέφωνα θέλω μέσω skype στο σταθερό της. Και αρκεστήκαμε σε αυτό...
Χοχο! :)

Ανώνυμος είπε...

Με justvoip.com ίσως να είναι φτηνότερα από το skype unlimited να μιλάς με τη μάνα σου. Δες κι εδώ.

gnostosagnostos είπε...

oλες οι εταιριες ειναι για τον π.....
εγω μενω αθηνα και ακομα να περασουν καλωδια για ιντερνετ,αρα δεν εχω καν...παλευω με ασυρματη και καταλαβαινεις τη σημαινει αυτο....
εγω σκεφτομαι σοβαρα να το γυρισω σε MAC

DRAMA QUEEN είπε...

Ανώνυμε,
δεν κατάλαβα και πολλά... :(

Γνωστέ,
και ασύρματο είχα και έμενα Θησείο και έπιανε 3/5 η καλύτερη εταιρία.
Οι mac είναι τα μόνα σοβαρά μηχανήματα και μετάνιωσα απίστευτα που λόγω χαμηλής τιμής πήρα laptop μετά από τόσα χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

α! ολα κι ολα! Συμφωνουμε! Google και ξερο ψωμι αγαπητη D.Q.!!!

Καλο Σαββατοκυριακο να εχετε!

mahler76 είπε...

τι εννοείς ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ?

DRAMA QUEEN είπε...

Και εσείς σεβασμιότατη Εξώφθαλμη!
(το έγραψα σωστά; είναι σωστή η προσφώνηση;)

mahler,
θα σε εντυπωσιάσω. Ναι, πέρασα αυθεντικό λογισμικό που έχει αγοράσει συνεργάτης μου.

ethanandthecity είπε...

o blogger είναι του σατανά. και γι αυτό επέστρεψα στην wordpress

manetarius είπε...

ένα μόνο θα σου πω: Κάνε το λαπτοπ κουμπαρά και γύρνα στον Mac! Αν και άμα έχεις Τellas.. νομίζω δεν θα έχει τρελλή διαφορά! :)
Πάντως ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ένας λόγος που το γύρισα στο μήλο! :) Είναι εντελώς ηλίθια φάτσα αδερφάκι μου! Ενώ αυτοί που έφτιαξαν την apple.. ήταν παιδιά των λουλουδιών! Μάταλαααααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

....αυτος ο mac....ειναι γνωστος σας?

manetarius είπε...

@εξόφθαλμη
..ναι.. ο Macης ο υδραυλικός..:)

Σοφία είπε...

Γελάω με το κείμενο γενικώς και ειδικώς με το σημείο αυτό:

Αλλά μετά θυμήθηκα την χθεσινή είδηση πως συμμάχησαν η Microsoft (ο διάολος ο ίδιος) με την Yahoo (εταιρία για 14χρονα και χαζούς) κατά της πολυαγαπημένης μου Google.

My feelings exactly :-)

DRAMA QUEEN είπε...

Ελπίζω αυτό το Comment να αναρτηθεί γιατί εδώ και μέρες πάλι ούτε το blog μου δεν μπορώ να δω...

@ethan
Δίκιο έχεις αλλά δεν είναι διαδικασία ολόκληρη;

@manetarius
Κουμπαρά, ε; Ούτε καν καφετιέρα;
Έχεις δει την ομιλία αυτού που έφτιαξε την Apple? Φοβερός τύπος και καταπληκτική ομιλία!
Δεν θα έχω Τελάς. Από Σεπτέμβρη θα είμαι στο εξωτερικό! ;)

@Exofthalmi,
Γνωστός και φίλος και είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον αγαπάω και τον λατρεύω.
Macintosh αγαπητή μου!

DRAMA QUEEN είπε...

Ωραία αναρτήθηκε, προχωράω!

@manetarius
Είχαμε έναν τέτοιο υδραυλικό στην δουλειά... ΚΟΥΚΛΟ!!! Αλλά κοντός.. το μόνο μείον..

@Σοφία
Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη! :)

Ανώνυμος είπε...

Etsi etsi... internet-o-kleftes ana thn Ellada enw8eite!!! :)

DRAMA QUEEN είπε...

Σύλλογος; Πάμε; ;Ρ