9.7.09

Ιππο-μονή

Δεν ξέρω αν διδάσκεται, αν είναι έμφυτη πάντως είναι σίγουρα υπερεκτιμημένη, αν είναι αρετή.
Αν δηλαδή θεωρητικά είχα λιγότερη και γινόμουν συχνά έξω φρενών ίσως να είχε στρώσει και εκείνος. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνεις ότι αυτά τα ξεσπάσματα δεν οδηγούν και πουθενά για αυτό αφήνεις το ξέσπασμα για μετά. Κρατάς τα άλογα σου δόκιμα σε μια μονή. Ναι, από εκεί βγήκε η λέξη και τώρα είμαι σίγουρη. Γιατί τα νιώθω μέσα μου να έχουν ξεφύγει από την μονή και να θέλουν να εκτονωθούν. Και άμα το ξέσπασμα δεν έρχεται ποτέ, γιατί το εξηγείς σαν πομπό στον δέκτη σου, θεωρείς ότι συνεννοείσαι με την προφορική επικοινωνία, και πως καμιά ακραία αντίδραση δεν έχει κάνει καλύτερη κάποια (οποιαδήποτε) ανθρώπινη σχέση. Το στομάχι μου μισεί την υπομονή μου καθώς κάθε φορά που την επαφέρω στην επιφάνεια μου διαμαρτύρεται. Εκτός από τα γνωστά που θα σε πουν "μαλάκα", στο τέλος θα σε κατηγορήσουν κιόλας καταπιεζόσουν και δεν έδειχνες (χειρονακτικά;) την σημαντικότητα της εξάντλησης της υπομονής σου. Γιατί έχει ένα υπό μέσα της. Είσαι υπό και μην θεωρείς τον εαυτό σου ούτε για μια στιγμή πιο ώριμο ή πιο ανώτερο γιατί αυτή η αυταρέσκεια και η αυτοεπιβράβευση δεν θα είναι αρκετή όταν ο χρόνος θα σε έχει κάνει να βλέπεις πιο καθαρά. Θα βλέπεις μόνο τα λάθη σου καθαρά και τίποτα άλλο. Είτε της εκμετάλλευσης της υπομονής σου, είτε των τύψεων σου από το ξέσπασμα, είτε του σιωπηλού συμβιβασμού σου να μην πας σε πόλεμο, για να μην τα χάσεις όλα. Μα άραγε μέρα με μέρα δεν τα αφήνεις από μόνος με την υπομονή σου;

Σήμερα ύψωσα τον τόνο της φωνής μου και είχα πολύ καιρό να το κάνω. Εννοώ μπορεί και χρόνο. Μια φορά τον χρόνο φωνάζω. Σήμερα. Και κοιμήθηκε χωρίς να μου πει καληνύχτα.

16 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

είναι επειδή δεν το’χει συνηθίσει αφού όπως λες δεν το κάνεις συχνά. ελπίζω σήμερα να’ναι καλύτερα τα πράγματα

JD είπε...

Θα τα βρειτε ρε με λιγη καλη θεληση ή sex απ'ευθειας. Δε ξερω,δεν τσακωνομαι αν μου τη σπασεις σου σπαω το κεφαλι ή απλως φεύγω χωρις κουβεντα. Δε μπορω να ειμαι διπλωματηςπανω απο 10 ωρες (δυολειας - 2λειας) τη μερα....

http://www.youtube.com/watch?v=kVSfxzZOCdk

All that shines turns to rust!

Stratos Bacalis είπε...

θα τα βρείτε βρε... εμείς θα βρεθούμε ως γνωστόν αύριο! Φιλάκια!

aggelo είπε...

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ...
ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΟΛΑ ΟΜΩΣ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..?
http://www.youtube.com/watch?v=OFMlbugi7Qo

gnostosagnostos είπε...

εγω να δεις σημερα τη ξεσπαμα εκανα στην δουλεια.....
ωρες ωρες....γαμω την υπομονη μου!!

dominic είπε...

...elpizw to xespasma sou na eixe tis swstes euergetikes idiothtes....pou tha prepe!! kai den einai kako pou koimithike xwris na sou pei kalhnyxta....kapoia ap tis epomenes kalhmeres tou tha einai toso glykia kai isws na ofeilete stoo xespasma sou!!! filia kalh mou :))))

TeddyBoy είπε...

Τώρα αυτό που θα πω μάλλον δεν θα σου αρέσει, αλλά εγώ θα το πω!

Στην αρχή λόγω της προσωρινής τύφλωσης που επιφέρει ο έρωτας, δεν βλέπουμε κανένα απ' τα ελαττώματα του άλλου.

Στη συνέχεια (όταν αρχίζουμε σταδιακά να βλέπουμε κάποια πράγματα) επισημαίνουμε κάποια απ' τα ελαττώματα του άλλου, αλλά δεν πολυμιλάμε κιόλας γιατί φοβόμαστε μην τον χάσουμε.

Αργότερα (όταν έχουμε πάρει θάρρος) μας ενοχλεί όποιο στοιχείο του χαρακτήρα του αποκλίνει απ' τα δικά μας 'στάνταρντς'.
Kαι έτσι προσπαθούμε να αλλάξουμε τον άλλο και να τον κάνουμε κατ' εικόνα και ομοίωση μας (ευτυχώς δεν θα το καταφέρουμε ποτέ, γιατί αν το καταφέρναμε δεν θα μας γοήτευε πια).

Συμπέρασμα:
Μην τον πιέζεις τον άνθρωπο, let him be!

:-)

DonnaBella είπε...

filwsate? den peirazei pou tou evales tis fwnes, k autos kapoia stigmh tha sou fwnaxei. sxesh einai k oxi amerikaniko sitcom. mh thymwneis me ton eauto sou. nomizw pws gia na einai kala kaneis me ton anthrwpo tou xreiazetai na tou dieukrinizei k ta dika tou oria k tis anagkes tou.
kalh vdomada :-)

dsquared είπε...

Η υπομονή ειναι ΜΕΓΑΛΗ αρετή... να το θυμασαι.

din

DRAMA QUEEN είπε...

@Dorothea
:)
Ναι η αλήθεια είναι πως μάλλον φταίει αυτό που λες. Ναι μια χαρά την επόμενη μέρα.
Να είσαι καλά!

@jd
Ναι και εγώ αν δεν ήμουν διακοπές, δεν θα είχα χρόνο πιθανότατα να γράψω αυτό το ποστ και να το κάνω θέμα.
Μια χαρά, αλλά την διάθεση δεν μου την έφτιαξες με το τραγουδάκι αγαπητέ. Γιατί είσαι σε τέτοια μελαγχολική διάθεση;

Στράτο,
φαντάσου ξέχασα να το πω και από κοντά! Φαντάσου!

Aggelo,
Δεν είναι καλύτερα και για την ιστορία το βρήκα το δίκιο μου περίτρανα! (Δικαίωση μετά το ΜπουΜ!)

DRAMA QUEEN είπε...

Γνωστέ,
Δεν το γούσταρες; Δεν ησύχασες μετά; Εγώ ήμουν πολύ καλύτερα μετά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Και απαντάω και εν μέρει στην
Dominic,
με το παραπάνω. Ναι τις είχε αλλά γενικά δεν ξετρελάθηκα κιόλας και έχεις απόλυτο δίκιο. Βασικά σήμερα ξέρω πως επειδή κατάλαβε ότι είχα δίκιο δεν είχε μούτρα να με πάρει και ναι, ναι, ήταν καλή επένδυση τελικά αλλά μακάρι να μην ξαναχρειαστεί.
Φιλιά πολλά και ελπίζω να χαλαρώνεις και λίγο καλοκαιριάτικα, καλή μου! :)

DRAMA QUEEN είπε...

TeddyBoy,

εν αρχή να σου πω πως πολύ σοφά τα περιέγραψες τα στάδια αλλά δεν κάνω ποτέ το 3ο. Είχα όλα τα δίκια στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο είναι αντικειμενικό και οικουμενικό σε όλους τους λαούς, φυλές και ηλικίες όλου το κόσμου, και ήταν και δικό μου θέμα δλδ δεν του επέβαλα κάτι πάνω του (και το παραδέχτηκε κιόλας οπότε ναι, έχω δίκιο).
Δεν πιέζω ποτέ και κανέναν. Αν δεν μου αρέσει τόοοοσο πολύ πια, φεύγω, λογικά και δημοκρατικά.

:)

DRAMA QUEEN είπε...

DonnaBella,
ε, ναι! :) Δεν αντέξαμε και πολύ.
Είναι πολύ ωραίο και κυρίως ανακουφιστικό αυτό που λες. Ναι, νομίζω πως τράβηξα την γραμμή και το πήρε όπως έπρεπε.
Καλή εβδομάδα και σε σένα! :)

Din,
Τότε την έχω και δεν μου πάει. Καθόλου όμως...

manetarius είπε...

χΑ! Καταπληκτικό! Μεγάλη αρετή η υπομονή; Δεν το πιστεύω, εκτός βέβαια κι αν περιμένεις το λεοφωρείο! Διαφορετικά, ότι σε ενοχλεί πρέπει να το λες επι τόπου... κάτι που δεν το κάνω ποτέ ούτε κι εγώ.. και ειδικά στη δουλειά μου! Σήκωσα κι εγώ μπαϊράκι προχθες στη δουλειά κι όποιον πάρει ο χάρος!

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφςνήσω με τους προλαλήσαντες... απ' τη στιγμή που δεν κάνεις σα χαζογκόμενα που γκρινιάζει κάθε λίγο και λιγάκι δεν πειράζει. Απαξ και γίνεις σπαστικιά όμως και γκρινιάζεις με το παραμικρό και υψώνεις τη φωνή σου περισσότερο από 1-2 φορές το χρονό, θα έρθω να σε χαστουκίσω! Να το ξέρεις! χαχαχαχ...

Καλοί οι καυγάδες... και το σεξ μετά ακόμα καλύτερο! :)

Τα φιλιά μου

KitsosMitsos είπε...

Πολύ καλό το λογοπαίγνιο!
Καλησπέρα