10.3.09

Γιου αρ μπιούτιφουλ - Άϊ Λαβ γιου!

Εν έτι 2009 λοιπόν να σας ενημερώσω ποια είναι η νέα μόδα στο καμάκι. Και μιλάω για καμάκι (τάζεις μεταξωτές κορδέλες και δεν έχεις ούτε φύκια). Θύμα της οποίας ηλιθιωδώς έχω πέσει και εγώ (bless me father for I sinned) και δεν είχα πάρει πρέφα ότι δεν είναι χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αλλά μια γενικότερη τάση των ντεμέκ μπο-μπο γιάπηδων.
Ήμουν σε ένα πάρτυ λοιπόν ημιαποτυχημένο και βαριόμουνα όταν ακούω κάποιον δίπλα μου να το λέει:
"Ο νέος τρόπος προσέγγισης είναι να το παίζεις ψυχολόγος. Χωρίς να ακούς ιδιαίτερα τον άλλον με τις δύο λέξεις που λέει τον ψυχαναλύεις. Και βγάζεις θεωρίες και λες και λες. Αναφέρεις αρκετά επίθετα χωρίς να του βγάζεις σύνδρομα(γιατί σιγά μην έχεις διαβάσει), δεν του λες και κάτι τρομακτικό για να μην τον σοκάρεις. Τον διάβασες τον άλλον; Τον έχεις! Το παίζεις ανθρωπιστής. "Εγώ αγαπώ όλο τον κόσμο". Και πάντα λες γενικότητες. Ποτέ κάτι συγκεκριμένο. Είσαι ένας νέος μικρός Μεσσίας. Για όλους και για κανέναν."
Έσκασα στα γέλια όταν έκανα το link στο μυαλό μου και κατάλαβα πόσο δίκιο είχε και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για την τόσο εύστοχη παρατήρηση του. (Και μουτζώθηκα για ακόμα μία φορά από μέσα μου πως με αυτές τις μπούρδες με τύλιξε ο άσχημος, έστω και για ένα μήνα, πολύ του ήταν).
Αφού μιλούσαμε με τον τύπο, είχε χιούμορ, μου είπε και αυτός πως μοιάζω με την τάδε (πάλι καλά του έκοψε πως μου το έχουν ξαναπεί), περίμενα εντυπωσιασμένη από το χιούμορ και την ευφυΐα του να πει κάτι έξυπνο. Και εκεί που κάθομαι ήσυχη και φρόνιμη στο τραπεζάκι μας μου λέει:
"Έλα Drama Queen, ανέβα! Η ζωή είναι ωραία! Ιδιαίτερα για μια κούκλα σαν και εσένα!"
Και εκεί βγήκε ο Mr Ζονγκ από την κουρτίνα μου γιατί, φίλτατε, αν η ομορφιά ήταν αντικαταθλιπτικό δεν θα γράφαν οι ψυχίατροι Prozak, θα μας στέλναν κατευθείαν στον πλαστικό!


Για αυτό μου αρέσουν οι άντρες που φοράνε μαύρα.

13 σχόλια:

Kostas L.A. είπε...

πρωτο φαουλ το οτι σου λεει να ανεβεις..λες και μπορουμε να ειμαστε ολη την ωρα μεσα στην τρελη χαρα σα χαζοι,απο το πρωι μεχρι και την ωρα που παμε για υπνο..

δευτερο φαουλ "η ζωη ειναι υπεροχη,ειδικα για μια κουκλα σαν εσενα.."
εδω εννοει οτι ολες οι αλλες μπορουν απλα να αυτοκτονησουν..ή κανω λαθος;;
κριμα και νομιζα οτι μεγαλωνοντας ο ανθρωπος σταματα να λεει τοσες μαλακιες..

Ασε το αλλο με το συνδρομο ψυχολογου..ολοι ψυχολογοι γιναμε κι οι αλλοι μισοι ψυχασθενεις!!
Παντως αν μου δινανε επιλογη προτιμω το δευτερο!!

Να'χετε ενα ομορφο απογευμα δεσποινις μου!!

DRAMA QUEEN είπε...

@Kostas

Ναι, τώρα πατάω το κουμπί ON στην διάθεση μου!
Σωστό και το δεύτερο, δεν το είχα σκεφτεί.

Καλά θα κάνεις να μην διαλέξεις τίποτα από τα δύο, να είσαι απλά φιλικός και ανθρώπινος.

Ευχαριστώ μεσιέ!
Και εσείς! :)

ZwZw είπε...

Το παν αγάπη μου ειναι το φλογερό ταπεραμέντο! Ομορφιές και αηδίες. Αμα κάνεις θραυση φαίνεσαι κούκλα και η Ζωζώ ξερει καλά από σεισμούς!!!!
DRAMA QUEEN μου μαζί σου.. Men in white!!

Ανώνυμος είπε...

kalhmera Drama Queen ....egw psifizw yper tou Classic kamaki..you know auto pou anafereis sto titlo tou arthrou ....mazi me to magnhtofwnaki!!

an kai o typos nomizw oti to exei piasei to nohma ...dioti einai arketes oi gynaikes pou me to kalhmera sas sou aradiazoun ola ta psyxologika tous...kai otan to exei to paketo h kopela ti na kanei na mhn ginei psyxologos???

Einai h epoxh ths mpourdologias etsi kai alliws....

(*kosta swsta ta les ....dystyxws o anthrwpos megalwntas leei olo kai perissoteres malakies!! sou to leei mia triantara auto...des ti grafw:-0 xaxaxa)

Drama Queen tha mou peis se poia moizeis??? :-)xi xi
den kserw glykia mou an eisai toso omorfh oso sou lene alla h eikona pou exeis afhsei mesa ap to blog sou einai idiaitera elkystikh!!!
Santa ESmeralda dear...eisai thea
j adore!!

aggelo είπε...

ΑΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΛΟΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΙΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ...
http://www.youtube.com/watch?v=mzSfnvgzczQ

DRAMA QUEEN είπε...

Zwzw
Μαζί σου θα βγαίνω για να κάνεις εσύ την θραύση και εμένα να με αφήνουν να χορεύω ανενόχλητη!
Άσε που αν σου αρέσουν στα λευκά εμένα μου αρέσουν στα μαύρα!
Τέλεια!

dominic
Καλησπέρα!
Το σκέφτηκα το γράψω, πως αν ερχόταν κάποιος με το κασσετοφωνάκι, θα πέθαινα στα γέλια αν μη τι άλλο, και θα το εκτιμούσα!
Σωστά, σωστά, σωστά...

Δεν έχω πρόβλημα να σου πω, αλλά θα δημιουργήσω λάθος εικόνα, μιας και δεν της μοιάζω (αν πολύ θα ήθελα να φέρνω στην συγκεκριμένη μοντέλα), πόσο μάλλον στα κιλά της!
Χαχαχαχα!
Ευχαριστώ πάντως με τιμάν τα λόγια σου! :)

@aggelo
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;!!!
Εννοείται πως θα ήμουνα μέσα για σουβλάκι.
Που το βρήκες ρε θηρίο το clipάκι με το όνομα μου;
Είναι τελείως εγώ το τραγούδι, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα το βάλω στο προφίλ μου! :)

TeddyBoy είπε...

Καλά, ο τύπος είναι ειδική περίπτωση..

Πως είναι δυνατόν κάποιος να ξεκινάει με τόσο εύστοχες διαπιστώσεις, να πηγαίνει το όλο πράμα τόσο καλά, και στο τέλος να χύνει το γάλα με μία τόσο γελοία ατάκα..

Έπρεπε στο τέλος να τον στείλεις αδιάβαστο, χαρίζοντας του μια ξεγυρισμένη ψυχανάλυση!

DRAMA QUEEN είπε...

@TeddyBoy
Η μεγάλη μου απορία είναι αυτή και εμένα. ΑΛλά είναι αυτό που λέει και η dominic πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο χειρότερα το λέει το παραμύθι.
Κάτι αντίστοιχο έκανα αλλά προκειμένου να μας αφήσει να φύγουμε χωρίς να του πω που θα πάμε μετά του είπα πως υποφέρω από μανία καταδίωξης και δεν λέω ποτέ που πάω.
Εκεί δεν ξαναασχολήθηκε...

Ανώνυμος είπε...

*montela eeee!!!!!!!!!;-)

*xaxaxa...kala glykia mou eisai foverh periptwsh!!
Tou eipes oti ypofereis apo mania katadiwkshhs?!!
xaxaxaxaxa...den yparxeis!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaaaa...
8a dwsw dikio sth filtath ZwZw.
Mia gunaika kanei mpam/8raush/entupwsh/pes-to-opws-8es arkei na to niw8ei mesa ths...
The secret of being sexy is self-confidence...
To eipe kai h Beyoncè re paidia... kai thn eida meta xwris makigiaz k tromaksa, gi auto th pistepsa! :PPPP

ta filia mou ek viennis kalh mou DQ

beth είπε...

epeidi eimai ili8ia, enas tetoios kai emena 8a me erixne.. merikoi an8rwpoi to po8oun to 8eloun na to akousoun to mparoufaki tous, kai kapoioi sto lene thn katalhlh stigmh.
kala ksemperdemata drama queen

JD είπε...

Drama Queen καλο ειναι κα8ενας να παραδεχεται τα λαθη του... απο κει και περα δε ξερω γιατι ο κοσμος το αναλυει τοσο πολυ!Παρα πολυ απλα σαν ανδρας ξεπερνας απο μικρη ή πολυ μικρη ηλικια τα κομπλεξ σου και πας ανετα, ευγενικα και πανω απο ολα με ειλικρινια να μιλησεις σε όποια θες...Αλλα σε οποια θες!

DRAMA QUEEN είπε...

Ατίθασο Πνεύμα
Μαζί σου! Απλά το ελάχιστο που με ενδιαφέρει είναι να κάνω θραύση όπως είπα και στην Ζωζώ.

Φιλιά! :)


Beth
Αγάπη μου καλή, ηλίθια ΔΕΝ είσαι, είσαι άνθρωπος, και σαν άνθρωποι που είμαστε, είμαστε ευάλωτοι. Να σου πω και εγώ τι άκουγα επί ένα μήνα για μήνα, αλλά ευτυχώς δεν ίσχυαν και δεν μιλούσα.

Άπαξ και δεν μιλάω, έχω ήδη περάσει στην επόμενη σκηνή, αυτή του τέλους, οπότε ξεμπερδεύω!

JD
Συμφωνώ μαζί σου, απλά μιλάω για καμάκι τώρα. Τι εννοείς "Αλλά σε όποια θέλεις!". Σε έχουν ποτέ αναγκάσει να μιλήσεις σε κάποια που δεν ήθελες; :P