8.3.09

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ (Μόνες μας χαιρόμαστε!)

Όχι, δεν θα πω "Χρόνια μας πολλά κορίτσια!!!"Γιατί;

Μέσα στο μετρό τηλεφωνώ στην φίλη μου που ήταν super market να μου πάρει ταμπόν και μου λέει η άλλη μου η φίλη κοκκινισμένη "Drama Queen... σε άκουσαν όλοι..." Και; Να ντραπώ επειδή έχω περίοδο ή επειδή χρησιμοποιώ ταμπόν; Νόμιζα ότι μετά το γυμνάσιο τα είχαμε ξεπεράσαμε αυτά, αλλά και η μάμα μου ίδια σκέφτεται. Μου είπε να μην τα έχω σε τόσο εμφανές σημείο στο μπάνιο! ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.

Η ποιότητα σου κρίνεται από πόσους άντρες έχεις πάει και αν κάνεις ξεπέτες (στον ορό της αλήθειας το λένε "one-night stand' για να μην καταλαβαίνουν οι μαμάδες. Βάλτε λοιπόν κορίτσια ένα τεφτεράκι δίπλα το κρεβάτι της και γράψτε +1 για κάθε καινούργιο εραστή και όταν βρεθεί ο άντρας της ζωής σας θυμηθείτε να πείτε 3 όπως είχα διαβάσει κάποτε στο cosmopolitan για να μην σας κακοχαρακτηρίσει και σας περάσει για φτηνές. Επίσης μην είναι και πολύ λίγοι και τον σοκάρετε! Ένας π.χ. στα 24 είναι πρόβλημα. Για ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα... Και φυσικά DELETE στα one-night stand! Δεν το συζητάω! Παίξτο όσο πουτανάκι θες το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή παρθένα. Δυστυχώς και χθες το βράδυ έξω καταπιεσμένες σεξουαλικότητες έβλεπα. ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΞΕΠΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SEX" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Οι απόψεις του είναι δικές σου. Αν π.χ. δεν πιστεύει στην πλατωνική φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκας, ξεκόβεις από τους άρρενες φίλους σου. Έχω μια απορία μόνο. Δεν μπορούσες να τους πηδήξεις και πριν αν ήθελες; Τώρα που είναι αυτός στην ζωή σου θα σου έρθει η όρεξη; Πολιτική; Μεταλλαγμένα; Μην ανοίγεις καλή μου τέτοια θέματα. ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ "ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ".

Έκτρωση; Τι είναι αυτό; Ενημερωτικά απλά 1 στις 3 στις ελληνίδες 14 εώς 19 έχει κάνει και μέχρι τα 26 έχει γίνει 1 στις 2. Είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία από μόνη της ας μην την κάνουμε και κοινωνικό στίγμα. Αν το διαβάζεις και δεν είσαι υπέρ των εκτρώσεων, μην κάνεις ποτέ, είναι απλό. Αλλά έχουμε το δικαίωμα να ελέγχουμε το σώμα μας και να επιλέγουμε για την ζωή μας, οπότε αν έχεις κάνει να είσαι περήφανη για τις επιλογές σου και μην ντρέπεσαι. ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ "ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ". Υποψιάζομαι ότι θα πεθάνω από μαζικό λιθοβολισμό πριν διανύσω 300 μέτρα και η εκκλησία θα με αφορίσει.

Πλέον σταμάτησα να παίρνω το χάπι της επόμενης μέρας για φίλες μου που ντρέπονται να το αρθρώσουν στο φαρμακοποιό με την δικαιολογία "Θα με καταλάβει, δεν φαίνομαι αρκετά ευτυχισμένη ότι είχα οργασμό πριν από λίγες ώρες". Την τελευταία δε φορά που το ζήτησα για την αφεντιά μου ο φαρμακοποιός με ρώτησε "Πόση ώρα έχει που..." και ξαφνικά έπεσε νεκρική ησυχία στο μαγαζί καθώς κρεμόντουσαν όλοι από τα χείλη μου για την απάντηση. ΘΑ ΤΥΠΩΣΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ "ΘΕΛΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ" ΚΑΙ ΜΠΩ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

Κρίμα τόσα σουτιέν που γίναν στάχτες.
Τα μπλουζάκια δεν θα τα τυπώσω προς χάρη όλων των άρρενων φίλων και πρώην που σκέφτονται σαν και εμένα.
Αλλά είμαστε εμείς οι γυναίκες που είμαστε βαθιά φαλλοκρατικές τελικά. Βάλε λοιπόν μαύρο σουτιέν με λευκό πουκάμισο προς χάρη των παλιών φεμινιστριών τουλάχιστον απόψε. Εγώ θα κάτσω να δω τον αγώνα.

16 σχόλια:

mahler76 είπε...

να τα φτιάξεις τα μπλουζάκια και θα τα προωθήσουμε. Καλό σου βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να τυπώσεις μπλουζάκια,

«έφαγα χυλόπιτα & πάω στο τάδε κωλάδικο, να το παίξω γκόμενος»

Με χορηγό το τάδε κωλάδικο και διανομή στα ατάλαντα καμάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ektupwse m k emena ena ap ola se parakalw k steilta mou me thn upografh sou epanw! Size: Medium...

DRAMA QUEEN είπε...

@mahler
Χμ...λες;! :p
Καλό σου βράδυ και εσένα.


@thesa1nt
Χαχαχαχαχαχαχα!
Φοβάμαι πως θα γίνει panique! Σφαγή! Χαμός!
Πετυχημένη ιδέα πάντως...

DRAMA QUEEN είπε...

@Atithasopneyma
Σε σένα θα τα στείλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Για την ενίσχυση του μετώπου (ξέρεις εσύ τι εννοώ!)
Και bonus
"ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΕΤΩΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ".
Χαχαχαχαχα!
Φιλιά πολλά! :)

Kostas L.A. είπε...

μπλουζακια εε;;δεν ειναι κακη ιδεα!!
εχω ακριβως τις ιδιες αποριες με σενα,πανω στα θεματα που ανεφερες..αλλα προσθετω επισης το εξης :
" ποτε θα σταματησουμε ολοι και ολες σ'αυτη τη γαμωκοινωνια να εχουμε για ολα τυψεις και να παιρνουμε το υφος της μυξοπαρθενας οταν προκειται για σοβαρα θεματα,ξεφτιλιζοντας τα κατα αυτο τον τροπο;;"

(καπως το ανεφερες κι εσυ μεσα..οποτε +1 βαθμος(κι οχι γκομενος..) απο μενα!!)

καλο σου βραδυ καλη μου Queen!!

Ανώνυμος είπε...

LOOOOOL DRAMA QUEEN YOU ARE THE BEST!

DRAMA QUEEN είπε...

Κώστα,

είμαι τελείως μαζί σου σε αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πότε αυτή η κοινωνία, η συμπεριφορά μας δηλαδή θα αλλάξει.
Μάλλον όταν αρχίσουμε να αγαπάμε τα λάθη μας.
Όταν αρχίσουμε να συμφιλιωνόμαστε με τα αληθινά μας θέλω και ακούμε τον εαυτό μας καλύτερα.

Μόλις γύρισα από έξω και η ιδέα με τα μπλουζάκια νομίζω ότι θα πιάσει.
Βρε λες;!

DRAMA QUEEN είπε...

Ατίθασο Πνεύμα + Κώστα (γιατί το ξεχασα πριν)

Καλο βράδυ guys και μεγσί μποκού!

mamma είπε...

Τόσα μπλουζάκια πότε θα προλάβεις να τα φορέσεις;-P

Τώρα που το λες θα τυπώσω μπλουζάκι "Είμαι γυναίκα σπάνια αν και λίγο σκύλα"

Ανώνυμος είπε...

giorth ths gynaikas 8 marth: oute egw tha pw xronia polla eidika gia thn xthesinh hmera...mporw na pw xronia polla gia oles tis ypoloipes 364 ...arkei na to giortazete kathimerina koritsia!!!

DRAMA QUEEN eisai thea ...typwse ola ta mployzakia kai kykloforiseta opwsdhpote ..kai xwris soutien!!! (afou ta xeis kapsei ola)
poly tha goystara na petyxw mia DRAMA QUEEN pou na foraei ena ap auta ta mplouzakia...

thelw kai gw dyo ...to ena na einai paralagh tou ''eimai ellatwmatiko montelo after 30 kai m aresei''kai ayto me tis xepetes!!!


fovero arthro poly to diaskedasa
:-)))))
me ektimhsh dominic

DRAMA QUEEN είπε...

@mamma
Χαχαχα!
Διάβασε η φίλη μου ένα βιβλίο "why men love bitches" και μου το μηνμονεύει συχνά!
Καλό είναι είναι να είσαι σκύλα όταν πρέπει αν και όσο το παραδέχονται πολύ σπάνια είναι.

@dominic
Ακριβώς αυτό. Κοιμόμαστε τις υπόλοιπες 364.
Χαχαχαχα! ΟΚ! Έκλεισε!
Ναι νόμίζω αυτό με τις ξεπέτες είχε την μεγαλύτερη απήχηση.
Χαίρομαι που σου άρεσε! :)

JD είπε...

Αν μια στις δυο (2) Ελληνιδες μεχρι 26 ετων εχουν κανει εκτρωση 8α πεσω πε8ανω... (μαλλον λαθος θα ειναι-δε σε αμφισβητω αλλα δεν παιζει απλα...)!!!

Αν παιζει και αυτο τότε σε μια ολοκληρωτική σκέψη...χμμμ....7+12=19*2=38 ναι 8α παρω συνταξη στα 146 μου!καλη φαση!

DRAMA QUEEN είπε...

JD
(?)
Εξήγησε τον συλλογισμό σε παρακαλώ, γιατί σε έχασα!

JD είπε...

Λοιπον αν μια στις δυο (2)απο 19 μεχρι 26 έχει κάνει έκτρωση τότε εγώ έχω περίπου 7,5 παιδιά! Και επειδή δεν είμαι ο μόνος λογικά οι Έλληνες θα γίνουν σύντομα 15.000.000! Αν μάλιστα αναγνωρίσω μόνο 2,43 από αυτά τα παιδιά αυτομάτως δημιουργώ 5,07 ανύπαντρες μαμάδες που υποστηρίζονται από το 3ο και 4ο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης!
Ε μια η πλυθησμιακη αύξηση κατά 50% περιπου, λιγο που θα φανε απο τις Ευρωπαικες επιδοτησεις...πως να παρεις συνταξη μετα;;;

(καηκα μιλαμε!)

DRAMA QUEEN είπε...

Με πονέσε ο εγκέγαλος με αυτό που έγραψες. Κάνεις λάθος. Τα στατιστικά στοιχεία πρώτον δεν βγαίνουν έτσι και δεύτερον γιατί να έχεις 7,5 παιδιά; Θα μπορούσες να μην έχεις αφήσει και καμία έγκυο π.χ.

Το 1/2 των Ελλήνων δεν μπορεί εξάλλου να τεκνοποιήσει, εκτός και αν η δική γιαγιά μπορεί ακόμα να κάνει παιδιά, εμένα πάντως ούτε η μαμά καν μπορεί πλέον. Οπότε είναι άτοπο αυτό.