8.1.09

HOW MUCH I HATE MARKETING GUYS!!!

Τους μισώ, τους μισώ, τους μισώ!!! Όποιον έχει σπουδάσει marketing και το εξασκεί.

Σε κοιτάν περίεργα επειδή δεν κουβαλάς ΠΟΤΕ ομπρέλα, φοράω σκούφο, και στην τελική ΕΓΩ βρέχομαι, εσύ με το κοστουμάκι σου κύριος ήρθες, κύριος θα φύγεις, τι σε κόφτει;

Σε βρίσκουν αναρχοεφηβάκι στο μυαλό επειδή θες να γράφεις σε λευκές Α4 και όχι σε μπλοκ αφού βρίσκεις περιοριστικές τις μικρές στενές γραμμές για τον γραφικό σου χαρακτήρα.

Στο παίζουνε γλυκούληδες και νομίζουν ότι ψαρώνεις. Έλεος!!!!! Ποσο γλυκός μπορεί να είναι κάποιος που πληρώνεται για να κάνει την ζωή των άλλων δύσκολη;

Νομίζουν ότι δουλεύουν για την ΝΑΣΑ και έχουν το αντίστοιχο τουπέ, ενώ πουλάν αέρα κοπανιστό σε μια χώρα που guess what??? Δεν υπάρχει marketing!!!!

Τα meeting μαζί τους δεν τελειώνουν ποτέ! Ενώ δεν έχουν και τίποτα να πουν. Απλά σου λεν ότι είναι οι καλύτεροι και πόσο μαμάτος είναι ο πελάτης τους.

Στις προσωπικές τους σχέσεις κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Πουλάν το εαυτό τους για πρίγκηπες μέχρι να τους φιλήσεις και να γίνουν βάτραχοι.

Τέλος εκτός του ότι πιστεύουν ότι είναι οι μαμάω και δέρνω, ζουν στο δικό τους διαπλανητικό σύστημα που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι όλοι τους λατρεύουν και πως είναι popular.

Είπα ότι τους μισώ ή το ξέχασα;

1 σχόλιο:

Stratos Bacalis είπε...

Επιτέλους!!! Ξαναγράφεις!!! Μας έλειψες!!!

Και πόσο συμφωνώ...