24.1.09

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Γενικά δεν κρατάω επαφή με πρώην. Αυτός αποτελεί εξαίρεση. Τον γνώρισα στον γάμο της πρώτης μου συγκάτοικου και "μεγάλης αδερφής" μου που ήταν κουμπάρος, 11 χρόνια μεγαλύτερος αλλά πολύ γοητευτικός. Είχε ΠΟΛΥ υπομονή μαζί μου τους μήνες που ήμασταν μαζί γιατί είχα νεύρα εκείνο το διάστημα - ναι το παραδέχομαι - παρόλ'αυτά έχουμε κρατήσει μια επικοινωνία τηλεφωνική αλλά αρκετά ουσιαστική.
Χθες λοιπόν ήταν μια από αυτές, όπου μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, και διατυπώνω την θέση "Όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια που ξέρω, είναι αυτά που ο ένας τα φοράει στον άλλον." (τρομάρα μου με τις τοποθετήσεις μου και μένα!) . Και φυσικά βάζω το κερασάκι μου πάνω στην τούρτα, εμμένοντας ακόμα μία φορά να είμαι κατά του γάμου εκ πεποιήθεσεων με αποσπάσματα από Ονορέ ντε Μπαλζάκ και γαρνιτούρα κοινωνιολογικών προσεγγίσεων.
Μετά από μία ώρα και αφού προσπαθώ να του βγάλω με το τσιγκέλι τι έχει και ξεφυσάει μου σκάει ότι "Ε, να... τα ξαναβρήκα με την πρώην μου και τώρα πάμε προς κάτι πιο σοβαρό.." (εδώ χτυπάν καμπάνες, γαμήλιες καμπάνες). Του δίνω τα συγχαρητήρια μου , γιατί του είχε μείνει απωθημένο αυτή η γκόμενα και καλά κάνει το παιδί και την παντρεύεται, (είναι και 35 χρονών άνθρωπος και τον έχει φάει η νύχτα, ο καιρός του είναι, άντε να συμμαζεύεται) και εκεί μου σκάει την βόμβα:
"Θα γίνεις κουμπάρα;"
"Γιατί; Για να κρατήσουμε το ρητό ζωντανό;"
"Όχι, για να είμαστε ευτυχισμένοι!" (βλ. δική μου ατάκα παραπάνω περί ευτυχισμένων ζευγαριών)


Να πω εδώ πως είναι η 1η πρόταση για να γίνω "best woman" που μου γίνεται, έστω και σε ημισοβαρό επίπεδο με κωμικοτραγική σχέση με τον κουμπάρο, καθώς επίσης είναι και 1ος πρώην μου παντρεύεται. Αυτά για την ιστορία. Φυσικά και αρνήθηκα την πρόταση. Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν κουμπάρα, πόσο μάλλον να τις παίζω!



8 σχόλια:

mamma είπε...

Να συμπληρώσω πως για την κουμπαριά χρειάζεσαι ένα κάρο λεφτά!
Well done:)

DRAMA QUEEN είπε...

Ευχαριστώ Mamma! :)

Προτιμώ να τα κρατήσω για το μεταπτυχιακό μου (αυτά τα λεφτά που ΔΕΝ έχω)!

Stratos Bacalis είπε...

Εύγε τέκνον μου καλά απάντησες!

DRAMA QUEEN είπε...

Μα με φαντάζεσαι;

Με μαύρο δερμάτινο μίνι φόρεμα θα πήγαινα να "στεφανώσω" που λένε και κόκκινο κραγιόν σαν την Μορτίσια Άνταμς. Έτσι! για να με αφορίζει μια και καλή ο παπάς! Χαχαχαχαχα!!!!

Σοφία είπε...

Οι κουμπαριές από μόνες τους είναι καλές, αλλά με τους πρώην είναι πολύπλοκα τα πράγματα. Συγχαρητήρια για τη σωστή απάντηση!

ZwZw είπε...

Αχ, θα ξεχάσω εγω την κουμπαρα την Χαρίκλεια, που πήγαινε καθε τοσο για κούμαρα με τον κουμπάρο τον Κωστάκη; Ασε με καλή μου. Κουμπαριές και κουραφέξαλα. Όταν στο πρότεινε έπρεπε απλα να απαντησεις "Μου την πέφτεις Γιώργο ή μου φαίνεται; Κι αμα θες να με γαμήσεις πες το κι ασε τα κουμπαριλίκια"...
Καλα του πες.. Αμ πώς! Να ψάξει αλλού για εύκαιρες!

Ανώνυμος είπε...

koumparia me prwhn?? apapa glykeia mou..mia anarxokoultoyriara san kai sena tha prepe tetoia parastratimata na t apofeygei...
sygxarhthria gia to blog, exei ligo kairo pou se diavazw kai m aresei poly to styl sou....

DRAMA QUEEN είπε...

Σοφία,
ευχαριστώ, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να ναι και άλλη!

Ζωζώ,
έχεις δίκιο, έπρεπε να περάσω στην επίθεση και τον κάνω να ντραπεί αλλά μου χε πέσει το σαγόνι εκείνη την ώρα.

BeatrixK
με τιμάν τα καλά σου λόγια αλλά ο τίτλος που μου δίνεις είναι κάπως βαρύς. Μάλλον είμαι απροσδιόριστη.
Καλωσήρθες! :)