19.1.09

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Με επισκέφθηκαν μια φίλη και ένας φίλος το ΣΚ που είναι gay στις προτιμήσεις, οπότε τους συνόδεψα σε τσάρκα 7 ωρών σε gay bars και clubs. Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσω με κατάθλιψη το σπίτι ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! Γλυκύτατοι, χαμογελαστοί, με την κορμάρα τους, δεν έχω λόγια! Σε κάποια φάση πρέπει να μου τρέξαν και σάλια πάνω από το κόκκινο κραγιόν, αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας. Άνοιξε το μάτι μου πάλι, αλλά ΜΟΝΟ αυτό. Επίσης ένα από τα μαγαζιά έπαιζε ίσως την καλύτερη ηλεκτρονική μουσική που έχω ακούσει τελευταία στην Ελλάδα. Επίσης τα ποτά ήταν πεντακάθαρα. Στο τελευταίο τσιγάρο πριν φύγουμε, έκανα την λίστα μες το μυαλό μου "Να κόψω τις φλέβες μου όταν πάω σπίτι", TICK!

Γενικά μου αρέσουν τα gay bars και ένας λόγος είναι ότι περνάω παντελώς απαρατήρητη εκεί μέσα σεξουαλικά και από τα δύο φύλα οπότε δεν υπάρχει μεγαλύτερη απελευθέρωση για μένα ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ.

Αλλά αυτό το πράγμα δεν το ξανακάνω στον εαυτό μου, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Την επόμενη μέρα τους ζήτησα να πάμε σε mainstream club και δεν μου χάλασαν το χατίρι τα καλά μου, αν τις βρήκαν άκρως διασκεδαστικές τις αντιδράσεις μου εκείνο το βράδυ...
(π.χ. χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο επειδή έχω μπροστά μου ολοζώντανο τον Ερμή του Πραξιτέλη και είναι DONT TOUCH η κατάσταση)

12 σχόλια:

mahler76 είπε...

άσε αγάπη μου κι εμάς στα πουστόμπαρα μόνο το μάτι μας ανοίγει.

mamma είπε...

Νομίζω πως είναι κάτι που θα ήθελα να το κάνω. Να χαλαρώσω σε ένα μέρος που θα περνάω απαρατήρητη. Όχι επειδή είμαι η θεογκόμενα και όταν εμφανίζομαι γίνεται σεισμός αλλά γιατί όταν πάω ("πήγαινα" είναι το ορθό) σε μπαρ πάντα είμαι λίγο τσίτα μήπως και με κοιτάει κάποιος. Ξέρεις, ρούφηγμα κοιλιάς, ώμοι πίσω, στρώσιμο τα ρούχα, επιτήδευση στο κάπνισμα, στο ποτό. Είμαι εντελώς ψυχάκιας ή το δράμα μου το ζουν κι άλλοι;

Stratos Bacalis είπε...

Θα συμφωνήσω με τον mahler76... οφθαλμόλουτρο και τίποτε άλλο... νάζι, πόζα και μλκ σύννεφο.
mamma dearest, να σε πάμε όπου θες μόλις κατέβω!

mamma είπε...

@Stratos
Κατέβα Αθήνα να σε δω και πάμε όπου θέλω :-P

DRAMA QUEEN είπε...

@Mahler
Ναι, και τα δικά μου τα βλαμμένα το ίδιο κάναν αλλά εγώ έβλεπα μια διάχυτη sexy ατμόσφαιρα που σε strάδικο ΔΕΝ υπάρχει, και που δεν μπορούσα να γίνω μέρος της...

@mamma
ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ. Είσαι στο σωστό μπλογκ!;)

@Stratos
Στο ένα που πήγα είχε σχεδόν live show sex από θαμώνες...

@mamma+stratos
Ωραία, έκλεισε! Πλέον ξέρω και ακριβώς τι και πως! Προειδοποιώ την mamma ότι μπορεί στο τέλος της βραδιάς να έχει τον τίτλο του μπλογκ μου.
Αχ, αχ, αχ...

ethanandthecity είπε...

Από ποιά μαγαζιά πέρασες αν επιτρέπεται?

DRAMA QUEEN είπε...

@Ethan

Από τα γνωστά και μη εξαιρεταία 2 μεγάλα clubs, και πιο πριν χωριστήκαμε, με την φίλη μου πήγαμε σε ένα μαγαζί για κοριτσάκια
και τα αγόρια της παρέας πήγανε σε ένα μαγαζί που δεν θα με άφηναν να μπω μέσα εμένα, είναι μόνο για αγοράκια.

beth είπε...

xaxa
γιατι όμως ρε συ συμβαινει αυτο?
γιατί οι ωραιοι αντρες είναι gay??

DRAMA QUEEN είπε...

@beth

Μοιράζομαι την ίδια απορία μαζί σου που δεν με βλέπω να την λύνω σε αυτή την ζωή....
Και όχι μόνο ωραίοι, και οξυδερκείς!
Λες κάτι και το έχουν αποκωδικοποιήσει πριν τελειώσεις να μιλάς.

ZwZw είπε...

Αγάπες μου να σας πω εγώ που είμαι χρόνια αδερφομάνα.. Τα gay αγοράκια κάνουν τη διαφορά γιατί έχουν γούστο! προσέχουν τον εαυτό τους, τα δόντια τους, καθαρίζουν τα αφτιά τους, ξυρίζουν τα αρχίδια τους, το "κεφαλάκι" τους δεν πιάνει ποτέ "τυράκι", αγαπάνε τα ζώα και το καλό ντύσιμο. και πάνω από όλα ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ!
Όλα αυτά τους κάνουν να δείχνουν κάτι το διαφορετικό. Το ακριβώς αντίθετο από τον γιο μου τον Σωτο που κάθε φορά που θέλω να κάνω τυροπιτάκια και δεν μου φτάνει η μυτζήθρα ζητάω από τη δική του.. και ο Νοών νοεί το!!!

(επίσης παρατήρηση η λεκτική επαλήθευση που μου ζητάει αυτή τη στιγμή κάτω η σελίδα για να δημοσιεύσω το σχόλιο μου είναι "hyste" χαχαχαχα

mahler76 είπε...

@ZwZw
Εγώ πάντως δεν τα ξυρίζω τα αρχίδια μου.
Πάντως ο γιός σου μπορεί να τα κάνει όλα αυτά και να είναι str8. Η καπάτσα γκόμενα χρειάζεται να τον βάλει στο σωστό δρόμο.

DRAMA QUEEN είπε...

@Ζωζώ

Όταν έγραφα για το Ερμή του Πραξιτέλη το εννοούσα μεταφορικά δεν ήταν κανείς ΤΟΣΟ γυμνός για να δω αν έχει κάνει αποτρίχωση εκεί, ούτε τους κοίταξα στα αυτιά με μπατονέτα, πόσο μάλλον δεν τους ρώτησα αν έχουν τελειώσει την τυροκομική Μετσόβου (με πιάνεις και το ξέρω). Ξέρω αρκετούς str8 που κάνουν τα παραπάνω και gay που δεν τα κάνουν. Δεν έχει να κάνει νομίζω. Απλά αυτό που εννοούσα είναι ότι αντικειμενικά, πέρα από όποια επιπρόσθετη περιποίηση είναι πιο ωραίοι. Ότι χαμογελάνε με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη! Θετική αύρα ρε παιδί μου... όχι μαύρο σύννεφο πάνω από το μέτωπο τους..

@mahler76
Συμφωνώ μαζί σου και ΟΛΟΙ μου οι πρώην κάνανε τα παράπάνω (-του χαμόγελου, ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!). Δεν διανοούμαι να φιλάω κάποιον που τα δόντια του έχουν πιάσει πουρί.